Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

O Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler καταδίκασε το μαχαίρωμα και δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
Νέα Υόρκη – Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA) καλεί όλους τους ακτιβιστές να τηλεφωνήσουν, να γράψουν και να στείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα (εμειλς) στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler και να τον ευχαριστήσουν για το θάρρος του και την τιμιότητα του να εκθέσει τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον των Χριστιανικών μειονοτήτων στην Τουρκία.
Σε μια ηχηρά ομιλία του την περασμένη εβδομάδα που απευθυνόταν απευθείας προς τον Τούρκο πρέσβη, ο Αυστριακός βουλευτής Ewald Stadler καταδίκασε το μαχαίρωμα και δημόσιο αποκεφαλισμό του καθολικού Αρχιεπισκόπου στην Τουρκία και είπε ανοικτά στην Τουρκία και στους Τούρκους έποικους της στην Ευρώπη: « Εμείς δεν σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους αγράμματους σας της Ανατολίας, η Τουρκία τους έστειλε εδώ, ούτε σας ζητήσαμε να μας στείλετε τους λιθήνης εποχής Ισλαμιστές σας της Ανατολίας».
Παρόλο ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση εδώ και χρόνια σπαταλά εκατομμύρια λίρες από τα λεφτά των Ελληνοκυπρίων προσφύγων για το ούτω καλούμενο «λόμπυ» στην Αμερική, δεν είδαμε ούτε ακούσαμε ποτέ μας τέτοια τιμιότητα από Αμερικανούς Γερουσιαστές ή βουλευτές σε σχέση με τη τουρκική βαρβαρότητα στην Κύπρο. Βασικά, το μόνο που ακούγεται από τα στόματα των Αμερικανών Γερουσιαστών, σε σχέση με όλα εκείνα τα λεφτά που ξοδεύονται, είναι υποστήριξη στην διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία η οποία βασικά είναι τουρκικό σχέδιο. Γι΄αυτό είναι που ζητούμε από όλους να γράψουν στον Αυστριακό βουλευτή Ewald Stadler να τον ευχαριστήσουν και να τον διαφωτίσουν για τα τουρκικά εγκλήματα εναντίον της Κύπρου ως χώρας μέλους της Ευρωπαικής Ένωσης με την ελπίδα να μιλήσει και για μάς, γιατί βασικά στην Ευρώπη κάποιοι το κάνουν, αλλά κανένας στην Αμερική δεν στάθηκε να αντιμετωπίσει την Τουρκία σε σχέση με την Κύπρο με τον ίδιο τρόπο και να τα πει στην κυβέρνησή του (Αμερικής).
Ευελπιστούμε ότι ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι θα υψώσουν το ανάστημά τους και θα λένε όχι στους Τούρκους παράνομους έποικους που κάθονται στην κλεμμένη μας γη στην κατεχόμενη Κύπρο, και να καλέσουν την Τουρκία να λογοδοτήσει για τις ψευτιές της και την άρνηση της εισβολής που έκανε.
Read more...

http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: