Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής, μαζί με τον Ηλία Πολατίδη, βουλευτή Σερρών, επισκέφθηκαν την Βόρειο Ήπειρο από τις 8 έως τις 10 Αυγούστου στα πλαίσια της έμπρακτης συμπαράστασης από τον ΛΑ.Ο.Σ. στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., μαζί με τον πρόεδρο της Ν.Ε. Ηπείρου Ι.Μπίμπο, περιόδευσαν στην Δερβιτσάνη, στους Αγίους Σαράντα, στις Δρυμάδες και την Χειμάρρα, συναντώντας τους τοπικούς άρχοντες και συνομιλώντας με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι βουλευτές συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Χειμαρριώτες ενάντια στην παράνομη υφαρπαγή της γης τους από το αλβανικό κράτος, ενώ επισκέφτηκαν στο σπίτι του τον πολιτικό πρόσφυγα Κώστα Κυριακού, έναν από τους πέντε καταδικασθέντες της «Ομόνοιας» και για πολλά χρόνια φυλακισμένο στα κάτεργα του «σοσιαλιστικού παραδείσου» του Χότζα.
Φεύγοντας οι βουλευτές μετέφεραν στους Βορειοηπειρώτες μήνυμα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ότι όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποτελεί και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Βορείου Ηπείρου στην Ελληνική Βουλή.

2 σχόλια:

Dark Conofman είπε...

Μικροί Αφυπνιστές,

Γιατί δε γράφετε ο καθένας με το όνομά του, και χρησιμοποιείτε κοινό όνομα;

Γιατί δε μας λέτε πόσοι ακριβώς είστε;

Δε βρήκα κάτι άλλο αξιοπερίεργο στο blog σας, αλλά μόλις αρχίσατε- έχουμε καιρό.

Dark Conofman

Ανώνυμος είπε...

@Dark Conofman,
αξιοπερίεργο όχι ακριβώς αλλά άξιο κριτικής ναι: "Σκεφτόμαστε Ελληνικά" γράφει. Οι άνθρωποι αισθάνονται ότι οφείλουν να εκπροσωπήσουν κοινοβουλευτικά το "κράτος της Βορείου Ηπείρου" στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το "Ελληνικά" γι' αυτούς προτάσσεται του "Λογικά" διαφορετικά δε θα σκεφτόντουσαν με όρους εμπρηστικής γεωπολιτικής του 1922