Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 10 ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΑ 4 ΕΛΛΗΝΩΝ- Ο ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ

Το βράδυ της τρίτης έγινε συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων κι Αλβανών στην πλατεία Νεάπολης της Λάρισας. Δέκα Αλβανοί ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν 4 Έλληνες από τους οποίους ο ένας χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου.
ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (ΝΕ.Ο.Σ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
Με αφορμή την άνανδρη επίθεση αλβανικής συμμορίας δέκα οπλισμένων νεαρών Αλβανών έναντι τεσσάρων άοπλων Ελλήνων από τους οποίους ο ένας νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στην εντατική επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής:
Η νεοεισαγώμενη βία που μαστίζει τα τελευταία χρόνια περιοχές της Αθήνας όπως είναι η Ομόνοια και η πλατεία Βικτωρίας έχει εξαπλωθεί πλέον και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως και στη Λάρισα. Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι ανεξέλεγκτη και συνεχώς επιδυνώνεται. Δυστυχώς γι ακόμη ένα τόσο σοβαρό για την Ελληνική κοινωνία ζήτημα όπως είναι η λαθρομετανάστευση οι κυβερνώντες δείχνουν έλλειψη πολιτικής βούλησης, ανευθυνότητα και αδιαφορία. Το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Ζητάμε άμεσα ποσόστωση στον αριθμό των μεταναστών, όπως αυτή εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεσματική φύλαξη των Εθνικών μας συνόρων, για την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: