Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Προσπάθεια να αποβιβάσει άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών στερουμένων ταξιδιωτικών εγγράφων σε ερημική ακτή της Μυτιλήνης πραγματοποίησε πάλι χθες το πρωί περιπολικό σκάφος του λιμενικού της Τουρκικής ακτοφυλακής το οποίο όμως έγινε αντιληπτό από το πλήρωμα ενός σκάφους του λιμενικού μας. Σύμφωνα με το ΥΕΝΑΠ το τουρκικό σκάφος της γειτονικής ακτοφυλακής μετέφερε 20 τουλάχιστον λαθρομετανάστες και μάλιστα έπλεε στα Ελληνικά χωρικά ύδατα Β.Α της Λέσβου, μόλις αντιλήφθηκε το Ελληνικό σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στα τουρκικά νερά.


ΣΧΟΛΙΟ: Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν δεκάδες την ημέρα με αποτέλεσμα ο αριθμός των λαθρομεταναστών να αυξάνεται συνεχώς. Έλεος...Πάρτε επιτέλους μέτρα κ. Καραμανλή, αλλά ξέχασα εσείς και ο υπουργός σας κ. Παυλόπουλος κοιτάτε να κατασκευάσετε νέα κέντρα υποδοχής και περιποίησης των εισβολέων της χώρας σας, ΝΤΡΟΠΗ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι εισβολέας ο απελπισμένος που αναζητά μια καλύτερη μοίρα όταν η χώρα του του στερεί κάθε όραμα για ευημερία. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από ότι οι μισοί Έλληνες σήμερα που ως γνωστόν ζουν στο εξωτερικό.