Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΑΤΟΥΛΗ


Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, είχε ο βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Τατούλης, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρωτοβουλία ενσωμάτωσης στο ελληνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας που επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στα δημόσια δεδομένα. Μετά τη συνάντηση ο κ. Τατούλης είπε ότι η πρωτοβουλία γίνεται σε μία προσπάθεια για τη θεσμική θωράκιση και τη διαφάνεια του τόπου. «Είναι μια πρωτοβουλία των ενεργών πολιτών, της νέας κοινωνίας που αναδύεται πλέον στην ελληνική κοινωνία και είναι η κοινωνία του διαδικτύου. Εμείς αναλάβαμε αυτή την υποχρέωση, πολιτικά να προωθήσουμε αυτή την ενέργεια» εξήγησε. Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι απόψεις του βουλευτή Αρκαδίας είναι πάντα ενδιαφέρουσες.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν υπάρχει «πολιτικό φλερτ» του ΛΑΟΣ με τον κ. Τατούλη ο πρόεδρος του κόμματος απάντησε πως «όταν υπάρχουν σκέψεις ιδέες και φωνές χρήσιμες πρέπει να τις ακούμε και όχι να τις απομονώνουμε».
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Καλοδεχούμενος ο Τατούλης στο ΛΑ.Ο.Σ προκειμένου να πλήξουμε την κυβέρνηση και να ρίξουμε τον Καραμανλή, όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν πρέπει να γίνει ο σκουπιδοφάγος των όποιων δυσαρεστημένων-αποτυχημένων στελεχών της Ν.Δ. (δεν αναφέρομαι στον κ. Τατούλη) διότι αφού απέτυχαν στη Ν.Δ. και μετά έρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ. πρώτον είναι αποτυχημένοι και δεύτερον καιροσκόποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: