Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ!!!


Mία ακόμη προσπάθεια εκφοβισμού τους έγινε τηνπροηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου. Στο ηρώοπεσόντων της πλατείας του χωριού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τονκαρκίνο του μαστού, που εξελίχθηκε όμως σε συλλαλητήριο με αίτημα τηναπομάκρυνση της Χαράς Νικοπούλου, πρωτοστατούντων και του δημάρχουΟρφέα Ευάγγελου Πουλιλιού καθώς επίσης και του αντινομάρχη ΕβρουΙορδάνη Ντόλα, οι οποίοι ζήτησαν εντόνως την απομάκρυνση της δασκάλας!Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο βουλευτής Εβρου της Ν.Δ. ΑκηςΓεροντόπουλος, ο ψευτο-ιμάμης του χωριού Απτουραχίμ Κουρού, ο τέωςδιευθυντής του σχολείου Αλί Απτουραχίμ, διάσημος από το θέμα του«δανεισμού» των σφραγίδων του μειονοτικού σχολείου στο τουρκικόπροξενείο Κομοτηνής και ο Οσμάν Κασάικα, ο άνθρωπος που πέρσι τονΦεβρουάριο ξυλοκόπησε τη δασκάλα στο χώρο του σχολείου! Μάλιστα, τοσυλλαλητήριο κάλυψε το τουρκικό κανάλι TRT2 και δημοσιογράφοι τουρκικώνεφημερίδων!«Πριν από μέρες είχαν καλεσμένους Τούρκουςβουλευτές, τους ψευτο-ιμάμηδες Κομοτηνής και τον Τούρκο πρόξενο καιτους χειροκροτούσαν όταν από το μικρόφωνο φώναζαν: 'Μπατί τρακί τουρκ'δηλαδή 'η Θράκη είναι τουρκική'! Το χωριό διευθύνεται κατ' ουσίαν απότο τουρκικό προξενείο. Οι γονείς παίρνουν χρήματα για να μη στέλνουν ταπαιδιά τους στο σχολείο, ενώ οι μουφτήδες πληρώνονται από το ελληνικόκράτος για να δημιουργούν εντάσεις» καταγγέλλει ο κ. Ελευθεριάδης, οοποίος, παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται εκείνος και η σύζυγός του,δηλώνει πως δεν σκοπεύουν να τους κάνουν τη χάρη και να φύγουν. «Ζούμε σε ελληνικό έδαφος όπου εφαρμόζεται η ισονομία και ισοπολιτεία. Οσοι εφαρμόζουμε τους νόμους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».Να θυμίσουμε ότι η δασκάλα, που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στομειονοτικό χωριό, τον τελευταίο χρόνο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από φανατικό μουσουλμάνο, προσπάθησαν να τη διώξουν από το σπίτι που της είχε παραχωρήσει ο δήμος και υπό την καθοδήγηση του ψευτο-ιμάμη δέχεταικαθημερινά επιθέσεις και απειλές κατά της ζωής της. Οι φανατικοίσουνίτες και λιγότερο οι «μετριοπαθείς» αλεβίτες έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της, γιατί διοργανώνει παρελάσεις και εκδηλώσεις στις εθνικές εορτές, κάθε πρωί κάνει έπαρση της ελληνικής σημαίας, προσφέρει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στα παιδιά που έχουν αδυναμία να μάθουν ελληνικά κι εκτός των ωρών διδασκαλίας παραδίδει μαθήματα μουσικής, ζωγραφικής και παραδοσιακών χορών.

Πουλιλιός: Το θέμα έκλεισε!Η«Espresso» επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον δήμαρχο Ορφέα ΕυάγγελοΠουλιλιό που περιορίστηκε μόνο να δηλώσει: «Το θέμα έκλεισε. Επειδή άλλα λέω και άλλα δημοσιεύονται, δεν θα ήθελα να πω κάτι. Ας μην του δώσουμε άλλη έκταση. Επαψα να ασχολούμαι, γιατί ό,τι και να πω στα μέσαενημέρωσης παρουσιάζουν άλλη εικόνα».

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ (18/10/2008)28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΡΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥΤΗΝ 'ΧΑΡΑ' ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: