Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2008

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Διαβάζοντας σήμερα το πρωί για τους 30 ΥΠΑΝANΘΩΠΟΥΣ στη Πάτρα που βεβήλωσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, προσωπικά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να καταλάβει και ο τελευταίος ΕΛΛΗΝΑΣ πως:

Η συντριπτική πλειοψηφία των «εισαγόμενων σκλάβων» και αυριανών ψηφοφόρων δεν έφτασαν εδώ με τις καλύτερες των προθέσεων λόγω και της ανύπαρκτης παιδείας τους. Κανείς από αυτούς δεν γνώριζε αλλά και ποτέ δεν θα μάθει πως ήταν, είναι, και θα είναι «πιόνι» κάποιων αποφάσεων μιας και ο ερχομός του στη συγκεκριμένη χώρα δεν είναι τυχαίος, γιατί κάποιοι πληρώνουν γι αυτούς και για τη μεταφορά τουςΌλοι εμείς που επιθυμούμε να δούμε τη χώρα αυτή μετά από χρόνια, να κατέχει τον ίδιο γεωγραφικό χώρο, να έχει τα ίδια ήθη και έθιμα, οι πολίτες της να συνεχίσουν να έχουν εθνική συνοχή και ταυτότητα, αν μη τι άλλο θα πρέπει να αντιδράσουμε.Όσο και να ακούγεται "άρρωστο", μπορεί αυτοί οι 30 ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ με τις πράξεις τους στη Πάτρα, να βοηθήσουν τους απλούς ΕΛΛΗΝΕΣ να ξυπνήσουν για αυτό που έρχεται.
Ο κόσμος στη Πάτρα έχει ήδη ξεσηκωθεί, έχει ήδη διαδηλώσει και έχει αν μη τι άλλο αντιδράσει για το θέμα, άσχετο με το αν για ευνόητους λόγους τα ΜΜΕ δεν το πρόβαλλαν ποτέ όσο θα έπρεπε. Ωστόσο ελπιδοφόρο είναι το γεγονός, πως ο τοπικός τύπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τη πόλη του, κάνει συχνές αναφορές στο όλο θέμα.
ΕΛΛΗΝΕΣ προσωπικά πιστεύω πως η χώρα μας βρίσκεται ήδη σε ΠΟΛΕΜΟ, και αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ είναι χειρότερος από αυτόν που πιθανόν να έρθει.
Και αυτό γιατί ο πόλεμος που θα έρθει, θα ξεκινήσει τη στιγμή που η ΕΛΛΑΣ θα είναι ήδη ΗΤΤΗΜΕΝΗ. Ο πόλεμος που βιώνουμε έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και η διάρκεια του πιθανόν να είναι μεγάλη. Αυτό δίνει στον «αόρατο εχθρό» τη δυνατότητα να πολεμάει εναντίον μας με πλεονεκτήματα.

Ο πόλεμος είναι «υπόγειος» και εννοώ πως διεξάγεται εν καιρώ ειρήνης βασιζόμενος στη πολιτισμική αλλοίωση και οικονομική εξόντωση.

Ο «αόρατος εχθρός» δεν έχει την οικονομική και χρονική πίεση που θα είχε στον άλλο με τα όπλα, εμείς δεν μπορούμε να του επιτεθούμε, ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες έχουν το νου τους στην παγκόσμια οικονομική κρίση που πλήττει τον πλανήτη – και όχι άδικα – ενώ ήδη γνωρίζουν πως στη χώρα τους με τους περίπου 11.000.000 κατοίκους (Έλληνες και μη), άνω των 2.000.000 πολιτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας.
Σύμφωνα με μελέτη του ΟΗΕ, το 2015 στην Ελλάδα θα υπάρχουν 15.000.000 άνθρωποι, εκ ‘των οποίων οι 4.500.000 με 5.000.000 θα είναι μετανάστες. Δηλαδή περίπου ο 1 στους 3 μετανάστης. Τελικά θα μπορέσει αυτή η χώρα να ανταπεξέλθει σε αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες ώστε να απορροφήσει 15.000.000 κόσμο σε χώρους εργασίας; Μονολεκτικά όχι, και αυτό γιατί.
Οι ρυθμοί ανάπτυξης μειώνονται, ποτέ δεν ήμασταν μια χώρα με εργασιακή υποδομή και βαριά βιομηχανία, οι ξένοι επενδυτές αποφεύγουν τη χώρα μας με κυριότερη αιτία τη γραφειοκρατία, ενώ κατέχουμε την αρνητική πρωτιά της πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρωζώνης.
Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν βοηθούν και εξυπηρετούν ένα ευυπόληπτο κράτος. Την ώρα που το κράτος που τους φιλοξενεί είναι ΜΗ ευυπόληπτο, αναμενόμενο είναι να τους φερθεί ρατσιστικά αφού όμως ΠΡΩΤΑ το έχει πράξει στους ίδιους του τους πολίτες.
Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν τηρούν τους νόμους του κράτους, σέβονται τους πολίτες του και δεν προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.
Οι οικονομικοί μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι όταν το ποσοστό που κατέχουν στη κοινωνία που τους φιλοξενεί είναι τέτοιο που δεν μετατρέπει τη μετανάστευση σε εποικισμό.
Τελικά τόσο πολύ ενδιαφέρονται οι πολιτικοί για τη «καρέκλα» και όχι για το καλό της πατρίδας; Τελικά τόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες πολιτικοί, ΠΡΩΤΑ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά με τους μετανάστες, που για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ψεύδονται και τους τάζουν πράγματα…απραγματοποίητα;
Παρακαλούμε ενημερώστε μας κύριοι πότε σκοπεύετε να ελληνοποιήσετε αυτούς που χθες έφτυσαν την Ελληνική σημαία;
Κύριοι ενημερώστε μας πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εγκληματικότητα – μιας και αυτούς που μας φέρατε δεν είναι π.χ. από την Ελβετία, το Λουξεμβούργο ή το Βέλγιο;
Ενημερώστε μας πότε σκοπεύετε να αφήσετε τους αστυνομικούς να υπηρετήσουν τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη και όχι τη πεθερά σας;
Τελικά πόσο ηλίθιοι ή πουλημένοι είσαστε που πιστεύετε στην αρμονική συνύπαρξη 10.000.000 Ελλήνων με 5.000.000 μη Ελλήνων;
Ένα πράγμα όμως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ όσοι συμμετέχετε στο άθλιο αυτό σχέδιο. Βαστάμε ακόμα κύριοι. Η διαφορά μας μετά την άθλια οικονομική πολιτική που ασκείτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι πως τότε ήμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ με λεφτά στη τσέπη, ενώ τώρα ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς λεφτά στη τσέπη.
Το κακό για εσάς όμως είναι ότι ακόμα παραμένουμε…ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: