Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ...


Χθές στην εκπομπή "ΖΟΥΓΚΛΑ" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ακούσαμε τραγικά πράγματα για το βουλευτή Λάρισας του ΛΑ.Ο.Σ Α. Ροντούλη.


1/ Μάθαμε από τη διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου Μηλίτσα Μπαντάνα ότι παρακρατούσε από τους αποσπασμένους συνεργάτες του 350 ευρώ το μήνα υποτίθεται για ενίσχυση του κόμματος αλλά κατατείθονταν σε λογαριασμό του αδερφού του Αριστείδη Ροντούλη.


2/ Είδαμε πιεστικά μηνύματα που έστελνε ο αδερφός του βουλευτή στην επιστημονική συνεργάτη Πόπη Λαζαρίδου από την οποία έπαιρναν 2000-2500 ευρώ το μήνα και την πλήρωναν με 500 ευρώ μηνιαίως...


3/ Ακούσαμε 80χρονο ιερέα να καταγγέλλει ότι ο Ροντούλης του έσπασε την πόρτα του σπιτιού του και τον έβριζε χυδαία διότι ο ιερέας δεν τον άφησε να βάλει παράνομη καμινάδα στο φωταγωγό της πολυκατοικίας του.


4/ Μάθαμε ότι ο Ροντούλης πριν από το ΛΑ.Ο.Σ. είχε περάσει από το Συνασπισμό, το Κ.Κ.Ε., το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΔΗ.Κ.Κ.Ι. και τη Ν.Δ.


Κανένα επίσημο στέλεχος του κόμματος δεν βγήκε για να διαψεύσει όλα τα παραπάνω. Χιλιάδες ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ σε όλη τη Θεσσαλία αλλά κυρίως στη Λάρισα και τον Τύρναβο είναι πλήρως δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι. Αν όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια (που έτσι φαίνεται) το λιγότερο που οφείλει να κάνει ο κύριος Ροντούλης είναι να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βρομιά της πολιτικής σκηνής είναι δεδομένη. Η επιλογή μου να ενταχτώ στο Λ.Α.Ο.Σ. είναι συνηφασμένη με την καθαρότητα του λόγου του κυρίου Καρατζαφέρη και την αγωνιστικότητα των βουλευτών του κόμματος. Και "καλοπροαίρετη" να ήταν η πράξη του κυρίου Ροντούλη, στιγματίζει και αμαυρώνει την ηθική υπόσταση των ψηφοφόρων του Λ.Α.Ο.Σ. Η όλη αγανάκτηση που δημιουργούν οι ρεμούλες του πολιτικού κατεστημένου δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Γι' αυτό το λόγο ο κύριος Ροντούλης πρέπει να παραιτηθεί για την "ανοησία" του και να μην καλυφθεί απ' τον πρόεδρο.


Η αποστροφή στο πολιτικό κατεστημένο, οδηγεί καθαρούς ανθρώπους, στο μέχρι σήμερα καθαρό Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καμία σκιά δεν θα δεχτούμε κύριε Ροντούλη στο όνειρό μας που επανίσταται.

Διοτίμα

Ανώνυμος είπε...

Στο δρόμο για ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ λαμόγια δεν έχουν θέση.

Εμείς στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτούς που αξίζουν στο ΛΑ.Ο.Σ. που ευτυχώς είναι περισσότεροι από τα κλασικά καρκινώματα που αποκτούν ολα τα κομματα στην πορεία.

Οι ψηφοφόροι βλεπουν και κρινουν. Ψηφιζουν στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. αυτούς που εμπιστεύονται.

Ο Πρόεδρος καλό θα ήταν να καθαρισει τους στάβλους του, πριν γίνουν Σταύλοι του ΑΥΓΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

30/9/2010 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ