Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ



Με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας συναντάται ο υπουργός Μεταφορών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης για να αποσαφηνιστεί το μέτρο της άρσης της ανωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της δέσμης των 10 μέτρων που αποφασίστηκαν μετά την απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το θέμα είναι σοβαρό καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει επειγόντως στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Όμως οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αντιδρούν στην συγκεκριμένη απόφαση θεωρώντας το μέτρο ανεδαφικό , καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 13,5 εκατομμύρια πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Εφόσον αυτό συμβεί, οι κάτοχοι καρτοκινητών θα υποχρεώνονται πλέον να καταχωρίζουν τα προσωπικά στοιχεία τους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (και όχι στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα από τα οποία αγοράζουν τώρα τους αριθμούς των καρτοκινητών), όπως συμβαίνει με τους κατόχους τηλεφωνικών συνδέσεων με συμβόλαιο, οι οποίοι δηλώνουν αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ και τη διεύθυνσή τους.

πηγή: zougla.gr
TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Το μέτρο αυτό είναι φασιστικό και σταλινικό. Μακάρι να μην καταφέρει να εφαρμοστεί ποτέ αλλά δυστυχώς το φακέλωμα σε όλους τους τους τομείς είναι γεγονός εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Η Νέα Τάξη πραγμάτων και η Παγκοσμιοποίηση πετυχαίνει τους στόχους της...


Δεν υπάρχουν σχόλια: