Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ


Χτες γύρω στις 6 το απόγευμα μαζεύτηκαν καμιά τριανταριά αναρχοαλήτες από την οργάνωση ''Κύκλος της Φωτιάς'' στα Κάτω Πατήσια και αφού έδιωξαν βίαια το κόσμο από το εκκλησάκι έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση
κλέβοντας ρεύμα από το Δήμο. Στη συνέχεια πέταξαν τα μανουάλια στον περίβολο του Ναού σταματήσαν στην κίνηση στην Αχαρνών, πετώντας ταυτόχρονα και φειγ βολάν! Η συγκέντρωση είχε ανακοινωθεί από τις 22 Γενάρη με φυλάδιο γραμμένο εκτός από Ελληνικά και Αγγλικά σε γλώσσες που δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε.....Έτσι για να εμπεδώσουμε τη πολυπολιτισμικότητα που θέλουν να επιβάλουν με το ζόρι στη πόλη της Αθήνας.

Αφού λοιπόν οι αναρχολεβέντες δε κατόρθωσαν να μαζευτούν έριξαν σφύριγμα στους φίλους τους τους αλλοδαπούς. Περίπου 20 πακιστανοί ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά τους βγαίνοντας κραυγάζοντας από παράνομο υπόγειο τζαμί που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ιωνίας. Λίγα λεπτά μετά οι πακιστανοί πήραν το μικρόφωνο. Το "Αλλάχ Αλ Ακμπάρ" ακούστηκε ουκ ολίγες φορές έξω από τον Ορθόδοξο ναό και οι κάτοικοι πήραν μια γεύση από τη κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμωνα. Όσο για την Αστυνομία; Aπλά ανύπαρκτη παρότι είχε ενημερωθεί από τη πρώτη στιγμή.






ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: