Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

TI TΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ;;;



Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;; ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
1/ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ "ΣΥΖΥΓΟ" ΤΟΥ Ε. ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
2/ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.
3/ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΙΦ ΣΤΑϊΛ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΟΣ...
4/ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...
5/ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ Φ.Ο.Σ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΟΚ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»: Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι και θα είναι ένας από τους μεγάλους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. και αν θέλετε της Δεξιάς γενικότερα. Όλα τα παραπάνω, δεν αποτελούν κριτήρια ή στοιχεία, μέσω των οποίων εσείς μπορείτε έτσι απλά και εύκολα να πετάξετε τον βουλευτή μας στο κάδο σκουπιδιών.
Ας τους πάρουμε όμως έναν έναν τους λόγους που προαναφέρατε και εγώ θα σας μεταφέρω την δική μου λογική –πάνω απ’ όλα- γνώμη:
1/ Τι πάει να πει «άφησε την Μανωλίδου»; Τι είναι ο Άδωνης; Τύραννος; Του «Διατάζω και αποφασίζω» είναι ο άνθρωπος; Πέρα από την πολιτική, υπάρχει και η προσωπική ζωή, αλλά και η επαγγελματική ζωή της συζύγου. Δεν εκθέτει το τηλεπαιχνίδι της Μανωλίδου την ιδεολογία του Γεωργιάδη. Μην μπλέκεται την πούτσα με την βούρτσα. Στο κάτω κάτω, το «η στιγμή της αλήθειας» είναι το πιο ακραίο τηλεπαιχνίδι της Ελληνικής τηλεόρασης. Προσωπικά το παρακολουθώ. Μέσω της Μανωλίδου, ο Άδωνης, αλλά και ολόκληρος ο ΛΑ.Ο.Σ., πήραν τα πάνω τους. Αν δεν πας με τα νερά της σημερινής κοινωνίας… προκοπή δεν βλέπεις… ούτε ποσοστά. Δεν είμαστε το ντεμοντέ κόμμα του Κ.Κ.Ε. Αλλά έτσι είναι οι Έλληνες… τα κατεδαφίζουν όλα. Ψάχνεστε για αφορμές συνεχώς. Εγώ λέω μπράβω στο ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου… είμαστε πλέον στα μεγάλα σαλόνια. Χάρη σε κάτι τέτοια, καταφέραμε να αποβάλουμε τη ρετσινιά των χουντικών. Επίσης χίλιες φορές την Μανωλίδου… παρά την Πελέκη και την κάθε Πελέκη.
2/ Εννοείτε ότι θα υποστήριζε τον Ροντούλη. Στρατιώτες του ίδιου κόμματος είναι. Εσείς δηλαδή θα τον προδίδατε; Χαφιέδες του ίδιου σας του κόμματος για γινόσασταν; Μπράβω στον Άδωνη για αυτή του την στάση. Άσε που ο Ροντούλης τελικά δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Δεν έκλεψε. Δεν θα τα βαπτίζουμε τώρα όλα σκάνδαλα… για την χάρη των Μ.Μ.Ε. και του ανθέλληνα Τριανταφυλλόπουλου. Εσείς απ’ ότι φαίνεται είστε τα «φαστ φουτ» των Μ.Μ.Ε. Δώστε τους όση τροφή θέλετε. Εμείς όμως οι υπόλοιποι, θα προσπαθούμε την κάθε τους μπουκιά (που θίγει την παράταξή μας) να τους την κλωτσάμε έξω από το βρώμικο στόμα τους.
3/ Καλά κάνει και εμφανίζεται στα Life Style. Τον προσκαλούνε και πάει. Αυτό σημαίνει ότι το ΛΑ.Ο.Σ. είναι “in”. Αυτό δεν επιζητούμε. Και ο Πρόεδρός μας κ. Καρατζαφέρης έχει μιλήσει σε πολλές τέτοιες εκπομπές όπως π.χ. στο «κους κους» του Σταρ. Επιπλέον, το θέμα δεν είναι αν αυτές οι εκπομπές είναι χαμηλού ήθους. Το θέμα είναι τι θα πεις στις εκπομπές αυτές και πως θα το πεις και εκεί νομίζω ότι ο Άδωνης ήταν αξιόλογος και άψογος. Ο καλός ο βουλευτής στο βήμα της Βουλής φαίνεται… έχετε να πείτε κάτι πάνω σ’ αυτό;
4/ Δεν είναι κακό αφού ήταν προσκεκλημένος, να πάει στην εκδήλωση της Ν.Δ. Μεγάλη μας τιμή είναι αυτό. Χαιρόμαστε που μας προτιμούν. Τι πάει να πει; Ότι θα πρέπει να κλειστούμε στο καβούκι μας; Να μην επικοινωνούμε; Να κλειστούμε στα γραφεία μας; ΟΧΙ. ΛΑΘΟΣ. Στην πολιτική οφείλεις να είσαι πανταχού παρόν. Πριν κάποια χρόνια, που δεν ήμασταν πουθενά προσκεκλημένοι, γκρινιάζαμε… Τώρα που μας προσκαλούν… πάλι γκρινιάζουμε.
5/ Πως θα μαζέψουμε νεολαία και φοιτητές από τα γύρω κόμματα όταν δεν μπούμε μέσα στο στόμα του λύκου; Πως; Μην σας πιάνει το παραλήρημα. Και ποιος σας είπε, ότι ο Άδωνης δεν στηρίζει την Φ.Ο.Σ. Αφήστε τις συκοφαντίες.
Άρα, εσείς να το καταλάβετε ότι ο Άδωνης μόνο γιοκ που δεν είναι.

Με εκτίμηση "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"

thessalikiafypnish είπε...

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΑΜΗ...ΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΑΡΠΑΞΕΙ". ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ Α.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΕΜΕΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΕΟΛΑιΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΠ ΚΑΙ ΦΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ;;;ΑΓΑΠΗΤΕ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΠΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.