Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

ANENTAXTOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


..Αυτόνομα, Ελεύθερα κι Ενωτικά είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την κυπριακή φοιτητική παράταξη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εδώ και 40 χρόνια. Χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλουν τα κομματικά μαντριά και ξεπερνώντας τα αριστεροδεξιά συμπλέγματα πορεύεται αδέσμευτα κρατώντας αναμμένη τη δάδα τηςευτεριάς της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να περιορίζει τη δράση του αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν τη Μεγαλόνησο, μη ξεχνώντας τον αδικαίωτο αγώνα της Βορείου Ηπείρου και των άλλων αλύτρωτων πατρίδων.

Οι Ανένταχτοι Πατριώτες χαιρετίζουν τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Κ.Σ. της ΕΦΕΚ/Αθήνας. Οι Δρασίτες συγκέντρωσαν ποσοστό της τάξης του 16% (340 ψήφοι) και αναδείχτηκαν τρίτοι μπροστά από παρατάξεις που στηρίζονται σε κομματικούς μηχανισμούς και πίσω από τις φοιτητικές παρατάξεις του Α.Κ.Ε.Λ και του ΔΗ.ΣΥ.

Για το ΔΡΑΣΙΣ η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη πέρα από αυτά τα αποτελέσματα καθώς οι εκλογικές διαδικασίες είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί. Προτεραιότητα τους είναι σαφώς η εξάπλωση των εθνικών ιδανικών που άφησαν ως παρακαταθήκη οι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α και ο Αρχηγός. Στόχος τους είναι να υψώσουν ξανά την ενωτική σημαία στον Άγιο Αντρέα. Αυτή ακριβώς η προτεραιότητα αλλά και ο στόχος που έχουν θέσει οι Δρασίτες, αποτελούν και το δικό μας αγωνιστικό πλαίσιο δράσης για τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Οι Ανένταχτοι Πατριώτες όχι απλώς συμπαρίστανται και στηρίζουν τους Δρασίτες, αλλά χαίρονται και πανηγυρίζουν μαζί τους, όταν επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Γιατί το ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ είναι ένας ανένταχτος Πατριωτικός Φορέας Αντίστασης του Κυπριακού Ελληνισμού, ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια της Νέας Τάξης, που θέλουν να δημιουργήσουν στην Κύπρο ένα τούρκικο προτεκτοράτο με αγγλική επιδιαιτησία, μακρυά απο το όραμα του Κυπριακού Ελληνισμού για Ένωση και Λευτεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: