Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28 Απριλίου μπροστά από την αλβανική πρεσβεία της Αθήνας κατά των συνεχών προσπαθειών αφανισμού του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού από το αλβανικό κράτος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η διαμαρτυρία διοργανώθηκε και υποστηρίχθηκε από το σύνολο των Βορειοηπειρωτικών σωματείων. Στην συγκέντρωση εκτός από τους Βορειοηπειρώτες, συμμετείχαν πολλοί Ελλαδίτες αδερφοί οι οποίοι θέλησαν να συμπαρασταθούν καθώς και πολιτικά στελέχη από την Νέα Δημοκρατία, το Πα.Σο.Κ, και τον Λα.Ο.Σ.
Η διαδήλωση απετέλεσε παράλληλα μία κίνηση έμπρακτης στήριξης του προέδρου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και δημάρχου της Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου όπως γίνεται εμφανές και από τα συνθήματα με κυρίαρχο το "Κάτω τα χέρια από τον Μπολάνο". Εν όψει βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, οι ενωμένοι Βορειοηπειρώτες δίνουν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

περισσότερα: www.himaraunion.com

Μετά τιμής,
Κούτουλας Σπύρος
Γενικός Γραμματέας
ΈΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝΧΕΙΜΑΡΡΑ"
Κολοκοτρώνη 44, 10560, Αθήνα
+306936660129
info@himaraunion.com

*TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΚΑΛΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ και ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΤΕΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: