Σάββατο 2 Μαΐου 2009

"Εξοντώστε" όποιον μιλάει για Ελλάδα!

"Εξοντώστε" όποιον μιλάει για Ελλάδα!




Αφορμή για το παρόν δημοσίευμα είναι ένα κατά τα άλλα με «κυριλέ» τρόπο και φωνούλα, ραδιοφωνικό σχόλιο τύπου προειδοποίηση προς τους οδηγούς Ι.Χ. που θα περνούσαν από τα διόδια Ελευσίνας, από τον ραδιοφωνικό σταθμό City 99.5 fm εχτές πρωτομαγιά. Το περάσανε με δεξιοτεχνία και «απαλά», αλλά το δηλητήριο παραμένει το ίδιο δόλιο και κακοπροαίρετο! Δεν αναφέρουμε το όνομα του συγκεκριμένου εκφωνητή που έκανε την εκπομπή γιατί απλά δεν βγάλαμε άκρη από το πρόγραμμα του σταθμού (δεν είμαστε σίγουροι ποιος το είπε), ειπώθηκε πάντως περίπου στις 11:45, ήταν η αμέσως προηγούμενη εκπομπή από του άλλου μέγα «Έλληνα Πατριώτη», Τζίμη Πανούση.



Ειπώθηκε το εξής: «μας ενημέρωσαν ότι στα διόδια Ελευσίνας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μοιράζει φυλλάδια εθνικιστικού περιεχομένου (με εμφανή ειρωνικό ύφος), ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι περνάτε, μην τους πείτε τίποτα και σας κάνουν «ΤΟΣΤ».

Θα που πεις τώρα, πρώτη φορά ακούς την δημοσιογραφική αλητεία της Λεπρικής ψευτό-Αριστεράς να συκοφαντεί ότι δεν ανήκει στο υπηρετικό προσωπικό της Ανθελληνικής Αριστεροειδούς θολόκουλτούρας. Σαφώς και όχι, θα θέλαμε όμως να επιδείξουμε σε κάποιους που ίσως δεν ξέρουν ή δεν έχουν ασχοληθεί (ειδικά στα νέα παιδιά), με ποιόν τρόπο λειτουργούν όλες αυτές οι Σαύρες της παρά-δημοσιογραφίας (γιατί ο σωστός δημοσιογράφος, απλά καταγράφει γεγονότα, χωρίς να παίρνει θέση, πόσο μάλλον να «πετάει» δηλητήριο και συκοφαντίες).

Εμείς μιας και προερχόμαστε από το πεζοδρόμιο της ζωής θα είμαστε Λαϊκοί! Απλοί! Δεν είναι περίπλοκο συνέλληνες! Απλό! «Εξοντώστε όποιον τολμάει να μιλάει για Ελλάδα».

Καμία δόση υπερβολής σε αυτό που λέμε, και σαφώς επειδή δεν μπορούν να μας εξοντώσουν φυσικά (αν καταβάλλονται πολύ φιλότιμες προσπάθειες), έχει δοθεί η εντολή να «θάβουν» και να κατασυκοφαντούν μέσω των Μ.Μ.Ε. οποιονδήποτε τολμάει να αντιστέκεται κόντρα στην Ισοπέδωση και τον μηδενισμό που προσπαθούν να πετύχουν!

Σας ενημερώνουμε λοιπόν όλους εσάς που έχετε υποστεί έστω ακούσια πλύση εγκεφάλου από Δημοσιογραφίσκους, Αλητήριους- Χλιμίντζουρες που κουβαλάνε καντάρια Ανθελληνισμού και κόμπλεξ, ότι ΔΕΝ κινδυνεύετε από την Χρυσή Αυγή! Ούτε από κανέναν άλλο πατριωτικό κόμμα!

Όλα αυτά που σας παρουσιάζουν είναι ένα πολύ καλά ενορχηστρωμένο «σενάριο» για να δαιμονοποιήσουν οποιονδήποτε απλά έχει αγωνία για τον τόπο που τον γέννησε, τον τόπο που φιλοξενεί στο χώμα του τα κόκκαλα των προγόνων του!

Ποτέ δεν θα ακούσετε από κανένα ραδιόφωνο, κανάλι κ.λπ. ότι όλα αυτά τα πρεζόνια, τεμπελχανάδες, φιλιππινέζες του ΑναρχοΣΥΡΙΖέικου «χώρου» έχουν κάνει αμέτρητες απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις, όχι μόνο εναντίων την Χρυσής Αυγής (με βόμβες στα γραφεία, εμπρησμούς, οργανωμένες αντί-συγκεντρώσεις με μαχαίρια κ.λπ., «πεσίματα» 30 ατόμων σε 2!), όχι μόνον εναντίων της Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. ή σε κύπριους Αγωνιστές που φώναζαν «Ελλάς – Κύπρος ΕΝΩΣΗΣ!» ,αλλά και σε περαστικές κοπέλες που απλά δεν δέχτηκαν να πάρουν ένα χαρτί τους! Ξέρετε αυτοί που είναι «άνδρες» όταν είναι 100-200 μαζί, αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και στριμώξεις κάνα από δαύτους στο ένας προς έναν, κάνουν χιούμορ και λένε ότι εγώ είμαι «περαστικός φιλαράκι»!

Όλα αυτά τα φιντάνια στηρίζονται από μια ιδιότυπη ασυλία (και μιλούν για παρακράτος οι ξευτίλες) μπορώντας έτσι να κάνουν ότι θέλουν, το πρόβλημα τους είναι μόνο πως θα χτυπήσουν περισσότερους Έλληνες που δεν μπορούν να τους στρατολογήσουν! Για αυτό και έχουν βρει την άγια τους χαρά τώρα με τους πουλημένους πολιτικούς που κάνανε την Ελλάδα μας Πύργο της Βαβέλ και μπορούν να στρατολογούν κατά δεκάδες λαθρομετανάστες που μας μισούν!

Το κατάπτυστο «έγκλημα» που έκανε η Χ.Α., η ΝΕ.Ο.Σ., οι βορειοηπειρώτες, οι Κύπριοι ήταν ότι μοίραζαν ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ! και πρέπει να τους «θανατώσουνε» με τον οποιονδήποτε τρόπο! Δεν πρέπει να μιλούν, δεν πρέπει να ακούγονται, δεν πρέπει να «ανασαίνουν». Και μόνο η λέξη «ΕΛΛΑΔΑ» τους προκαλεί πανικό!

Κανένας από μας που δεν ήμαστε υποτελής της προδοτικής τους σκατόφατσας να έχει δικαίωμα στην γνώμη και την άποψη! Αν δεν υπάρχει κοντά «στρατός» κουκουλοφόρων να στείλουν 100 άτομα πάνω σε 5, θα πρέπει η κάθε λούγκρα ή ψυχοπαθητικός Ανθέλληνας δημοσιογραφίσκος να κατασυκοφαντήσει και την παραμικρή Πατριωτική κίνηση!

Για «πονηρέψου» λίγο αδερφέ μας συνέλληνα, αφού όλοι αυτοί οι πατριώτες είναι οι «κακοί» και αυτά που λένε είναι για πέταμα γιατί πρέπει να τους «εξοντώσουν» με τον όποιο τρόπο και να θάβουν ότι λένε? Ας τους αφήσουν να λέμε αυτά που θέλουνε και ως «γελοιότητες», αν! είναι, θα πετάξει ο αναγνώστης το φυλλάδιο στα σκουπίδια! Γιατί αυτοί που εμφανίζονται σαν υπέρμαχοι της απόλυτης ελευθερίας, κάνουν μέχρι και δολοφονικές επιθέσεις στον οποιονδήποτε που θα τον ακούσουν να φωνάζει το αυτονόητο, «Ζήτω η Ελλάδα»?


Για θυμήσου αν ποτέ ο αυτοί που υπερασπίζονται την Ελλάδα σου έχουν σπάσει/κάψει ποτέ το μαγαζί, σε έχει κάνει ποτέ να αισθάνεσαι ντροπή που είσαι Έλληνας, αν ποτέ έχει υπερασπιστεί τον κάθε εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου μόνο και μόνο επειδή είναι Αλβανός, Αφγανός, Ρουμάνος κ.λ.π. Φέρε στο μυαλό σου αν ποτέ έχει υποστηρίξει ότι η Ελλάδα έπρεπε να είναι μέχρι την ΛΑΜΙΑ! Ότι πρέπει να καταστρέψουμε οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα για να μην ενοχλούνται οι λαθρομετανάστες εισβολείς? Πήγε ποτέ η κόρη σου βάναυσα χτυπημένη στο Νοσοκομείο από πατριώτες γιατί στο Πανεπιστήμιο, γιατί απλά δεν πήρε ένα φυλλάδιο ή να την φτύνουν με ροχάλες στην μούρη 15 «άνδρες»! (όπως κάνουν κατ επανάληψη οι κότες του Αριστερό-Αναρχισμού).

Φτύσε τους στα μούτρα την κατευθυνόμενη τους παράπληροφόρηση, φτύσε στα μούτρα του διαχρονικού σου εχθρού, αυτού που σε μισεί πραγματικά! Θυμήσου πόσοι Έλληνες απλοί εργαζόμενοι έχουν χτυπήσει, έχουν κλάψει γιατί κάηκαν οι κόποι μιας ζωής (θυμάστε την γριούλα με το περίπτερο) και πόσα άλλα παρανοϊκά έχουν γίνει πρόσφατα, και μάλλον δεν θα βρεις ούτε ένα παιδί που σηκώνει ψηλά την σημαία ανάμεσα στους ενόχους!


Μήπως αυτούς που σου λένε να προσέχεις μην σε κάνουν «ΝΤΑ!!!» είναι ο πραγματικός Έλληνας σκληρά εργαζόμενος? Μήπως είναι αυτός που πληγώνετε από το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας? Μήπως ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ! που αν αύριο πρέπει να πολεμήσουμε για την πατρίδα μας, θα είναι δίπλα σου στα χαρακώματα? (μην περιμένεις τον Αλαβάνο, Τσίπρακο, Παπανδρέου και λοιπούς να είναι καν στην Ελλάδα!).

Γι αυτό την επόμενη φορά που θα συναντήσεις κάποιον από την Νεολαία της Χρυσής Αυγής, του ΛΑ.Ο.Σ., των Βορειοηπειρωτών ή των Κυπρίων Αγωνιστών κ.λπ., απλά ΠΑΡΕ! Το φυλλάδιο, μην φέρεις στο μυαλό σου τους Πουλημένους Ανθέλληνες που νοιάζονται μονάχα για την τσέπη τους και σε έχουν «παραμυθιάσει»! Δώσε μια ευκαιρία στην Ελλάδα μας, απλά άκουσε τους και πράξε κατά συνείδηση! Δεν λέμε να τους ψηφίσεις, σκέψου ορισμένα από αυτά που λένε, σκέψου γιατί είναι έτοιμοι και πάλι να χύσουν το αίμα τους για την πατρίδα τους αυτά τα παιδιά, παιδιά δικά σου, που αγωνίζονται μέσα σε αυτή την Ανθελληνική κόλαση, αντί να πάνε να αράξουν σε μια καφετέρια όπως οι «άλλοι». Αντιμετώπισέ τους ΟΥΔΕΤΕΡΑ! Κανείς δεν θα σε «δείρει» ή θα σε κάνει «Τοστ»!


Μετά από μια 2-3-4η σκέψη δεις και εσύ ότι ίσως, ΙΣΩΣ! και να μην είμαστε εμείς οι «ΕΧΘΡΟΙ» σου όπως στα παρουσίαζαν τα πουλημένα παπαγαλάκια, που έχουν το χρήμα σαν θεό και μόνο!



ΠΗΓΗ:
http://patriamedia.blogspot.com/2009/05/blog-post_02.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: