Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

Οι λαθρομετανάστες κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα!!

Σπάνε, καίνε, ρημάζουν και κλέβουν εδώ και ώρες οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Λαθρομετανάστες σε ρόλο αναρχικών εντεταλμένων που τον περασμένο Δεκέμβριο έκαναν ακριβώς τους ίδιους βανδαλισμούς εναντίων των Ελλήνων και της χώρας μας. Οι λαθρομετανάστες μόλις κήρυξαν τον πόλεμο στη χώρα η οποία τους ανέχεται. Στην χώρα την οποία ανέχεται ανθρώπους απολίτιστους, βάρβαρους, άρρωστους, με κίνδυνο εκτός της διάδοσης εξαφανισμένων μέχρι πρότινος μολυσματικών ασθενειών, την δημιουργία κράτους εν κράτη και την πληθυσμιακή αλλοίωση του έθνους μας. Αν δεν τους αρέσει να φύγουν άμεσα από την Ελλάδα. Ούτε εμείς θέλουμε να μείνουν εδώ! Να μείνουν μόνο όσοι θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα και να είναι νόμιμοι!! Να μείνει μόνο ο αριθμός τον οποίο χρειαζόμαστε και αντέχουμε ως κοινωνία. Έλληνες αφυπνισθείτε τώρα πριν να είναι αργά. Το σχέδιο το οποίο όλοι οι blogger, μαζί και το δικό μας ιστολόγιο, αναφέραμε τόσο καιρό, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου ήταν απλά μια προειδοποίηση για την επικείμενη επανάσταση των λαθρομεταναστών. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρηγορότερα από ότι τα περιμέναμε όμως. Έλληνες ξεσηκωθείτε, χάνουμε την Ελλάδα!!

1 σχόλιο:

Aρχιραββίνος Βαλκανίων της Παγκόσμιας Εκκλησίας Θεού-Δέντρο είπε...

Απορώ γιατί πωρώνονται τόσο πολύ οι μωαμεθανοί. Ακόμα περισσότερο απορώ γιατί ο θεός που πιστεύουν είναι ανίσχυρος...
Καλά, τόσο πολύ τους πωρώνει;

Ελπίζω κάποια στιγμή να τους φωτίσει ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ (έχει το τρόπο του - χώνει άγαρμπα τις ρίζες του σε κάθε τρύπα...) και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

الله-شجرة أكبر الله-شجرة أكبر الله-شجرة اكبر
מה רבה גדולת האל-עץ, מה רבה, מה רבה
GOD-TREE , GOD-TREE , GOD-TREE is the Greatest
Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ είναι ο πιο μεγάλος, Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ είναι ο πιο μεγάλος, Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ είναι ο πιο μεγάλος!

الله-شجرة فوق كيد المعتدي
האל-עץ מורם מתחבולות כל אויב
GOD-TREE is above any attacker!
Ο ΘΕΟΣ-ΔΕΝΤΡΟ είναι μεγάλος πάνω από τα τεχνάσματα του εχθρού!

Aρχιραββίνος Βαλκανίων της Παγκόσμιας Εκκλησίας Θεού-Δέντρο
http://ecclesia-d.blogspot.com/PS: Το blog μου δεν είναι για πιστούς της θεότητας της ερήμου. Επισκεφτείτε το με προσοχή και διασκεδαστική διάθεση...