Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

«PATRIA MEDIA» Αδιαφορία και Ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων,,«νόμος» πλέον από την ψετό-Αριστερά!Αδιαφορία και Ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων, «νόμος» πλέον από την ψετό-Αριστερά!

Εξαφανισμένο από το «ρεπερτόριο» της ψευτό-Αριστεράς και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά σε προβλήματα Ελλήνων ή Ελληνίδων! Την αποκλειστικότητα έχουν οι Λαθρομετανάστες, και σαφώς αυτό υποσκάπτει και μια ακόμη χειρότερη συνιστώσα, την σιχαμένη-ψευδή προπαγάνδα. Προσπαθούν με μεταπολεμική κουμουνιστική πλύση εγκεφάλου και προβοκάτσια να «περάσουν» σε όλους (κυρίως να μας διασύρουν στο εξωτερικό με ψευτιές), ότι οι Έλληνες περνάνε μια χαρά, είναι οι πλούσιοι μεγαλοτσιφλικάδες και ότι όλα τα προβλήματα των λαθρομεταναστών προέρχονται από τον ΑΠΛΟ! Έλληνα πολίτη που πρέπει να αφανιστεί σαν Εθνότητα!

Τους έχετε δει ποτέ να καταφέρονται εναντίων του «μεγάλου αφεντικού»? Για όλα φταίει ο «κοινός» Έλληνας! πότε είδατε π.χ. το Indymedia να κατηγορεί τον George Soros? (ούτε θα το δείτε). Βγάζουν παραπλανητικές αφίσες (και τρομοκρατικό προβοκατόρικο υλικό ανάλογα την επικαιρότητα), πλασάροντας όλα τα εγκλήματα που κάνουν αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες σε μας!όπως η αφίσα που βλέπετε για την Κούνεβα! Πουθενά η εμπλοκή Αλβανών μαφιόζων οι ρουμάνων Νταβατζήδων! Την πάπια! Εσύ ΕΛΛΗΝΑ πρέπει να νιώθεις ΕΝΟΧΟΣ! (δείτε κάποιο σχετικό βίντεο εδώ: (http://www.youtube.com/watch?v=DYr0AtOhKgg&eurl=http%3A%2F%2Fwww.ellinopsychos.blogspot.com%2F&feature=player_embedded) Για όλους αυτούς που ήρθαν έτσι με τον τσαμπουκά μέσα στο σπίτι σου! Εσύ φταις επίσης όταν ο πακιστανός βιάζει την κόρη του άλλου Πακιστανού και σφάζονται μεταξύ τους!

Ο Σομαλός έμπορος ηρωίνης στην Κουμουνδούρου, το βάζει στα πόδια στην θέα της Αστυνομίας, τον κτυπάει διερχόμενο ταξί, φταίει η Αστυνομία που πέρασε και τον «ενόχλησε» στην διακίνηση του λευκού Θανάτου!

Αυτή την πολιτική ακολουθούν, αυτή την Ανθελληνική πολιτική ακολουθούσαν πάντα όλοι οι υποχθόνιοι γυμνοσάλιαγκες της ψευτό-Αριστεράς!

Ακόμα και στις εκδηλώσεις «αγάπης» τους, πάλι διαφαίνεται το μίσος τους!

Η φεμινιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ - άκου φεμινιστική λες και είμαστε στο 1956, εδώ οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν άνδρες και δεν βρίσκουν λένε! (αν και το πιθανότερο θα πρόκειται για καμιά ομαδούλα από λεσβίες «μπάζα» γεμάτες προπολεμικά κόμπλεξ και απωθημένα για όλους) - δείχνουν το μέγιστο της αλληλεγγύης τους στην εκ Βουλγαρίας εργάτρια, με συναυλίες, εράνους κ.λ.π. (σαφώς και δεν έπρεπε να της κάνουν αυτό το πράγμα, προς θεού!) Δεν βλέπουμε όμως αναφορά για τον υπαίτιο της επίθεσης στην Κούνεβα στην αφίσα!

Για ποιες «σιωπές» μιλάνε ακριβώς? Υπάρχουν και οι σιωπές των εκατοντάδων ελλήνων που μαρτύρησαν στα χέρια των λαθρομεταναστών εγκληματιών μέσα στα σπίτια τους! Που είτε βιάστηκαν, είτε σφαγιάσθηκαν είτε και τα 2! Τις σιωπές του Έλληνα ΗΡΩΑ αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη και την «σιωπή» που έπεσε στο σπίτι του μετά την δολοφονική ενέργεια του αδίστακτου ληστή!, Το παλικαράκι ο Διαμαντής Μαντζούνης, την σιωπή του βουβού πόνου της οικογένειας του έξω από την Μ.Ε.Θ στον Ε.Σ. κανείς δεν την ανάφερε. Το σπίτι του Έλληνα κρεοπώλη που εκτελέστηκε εν ψυχρό στο Γαλάτσι από αλβανούς για 300¤ λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του πηγαίνοντας στην δουλεία, η κοπέλα στο κατάστημα Γερμανός τώρα είναι κάτω από το χώμα εξαιτίας άλλου αλβανού!, Η «σιωπή των ΗΡΩΩΝ που έπεσαν στα ΙΜΙΑ από Τούρκικα πυρα? Των δύο Κυπρίων ΗΡΩΩΝ που εκτελέστηκαν εν ψυχρό πάλι από Τούρκους και τους τίμησαν σε όλο τον κόσμο, εκτός φυσικά από τους δικούς μας ξευτίλο-ανθέλληνες της προδοτικής «αριστεράς»!

Όλα αυτά πρέπει να τα υπομένετε, χωρίς να αντιδράτε, χωρίς να μιλάτε! Γιατί κάποιοι έτσι θέλουν!

Μια τυχαία αναφορά από το αστυνομικό δελτίο καταγραφής συμβάντων να πάρεις, θα διαβάσετε πράγματα μέσα που μέχρι και οι λίγοι αριστεροί που τους έχει μείνει μέσα τους το ελάχιστο φιλότιμο, θα βγουν στο δρόμο!

Ουδεμία «σιωπή» είδαμε να «σπάει» ή κάποια πορεία, η έστω ένα χαρτάκι για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ νηπιαγωγό την οποία απήγαγαν 2 από το Μπαγκλαντές και την βίαζαν επί δύο μέρες, ξεφεύγοντας η δύσμοιρη μέσα από ένα σπασμένο τζάμι, τριγυρνώντας μέσα στα αίματα γυμνή μέσα στο δρόμο στο Παγκράτι! Την κόλλησαν επίσης και σοβαρή ασθένεια την κοπέλα, έκανε βλέπετε το «έγκλημα» να περιπατάει στις 12:00 το μεσημέρι στους δρόμους της χώρας της (οδός Βερανζέρου και Πατησίων) για να πάει στην δουλειά της! Αυτή η Ελληνίδα πότε δεν θα ξεφύγει από την «σιωπή» της.


Ούτε λόγος βέβαια να δείτε έστω μισό ¤ κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό Έλληνα/Ελληνίδας που υπέστη το οτιδήποτε από τον οποιονδήποτε, όπως βλέπεται στην λεζάντα της αφίσας! Τα μόνα λεφτά που έχει δώσει όλο αυτό το παρακμιακό συναπάντημα είναι για αφίσες και υλικό για Ανθελληνική προπαγάνδα, επίσης σε κανά σύλλογο ομοφυλοφίλων και σαφώς για τα αδέρφια τους «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!» (σκοπιανούς) όπως ισχυρίζονται, λεφτά με τα οποία θα είχαν ταΐσει 2000 οικογένειες λαθρομεταναστών! Αλλά του συγκεκριμένους τους χρησιμοποιούν σαν «πολεμικό κριό» εναντίων μας!

Να ξέρουν όμως ότι το ποτάμι από τις «σιωπές» των ελλήνων αργεί αλλά μαζεύει ΟΡΓΗ! πάντα αργούσε αλλά όποτε ξεχείλιζε έσπερνε τον όλεθρο είτε στον ξένο είτε στον Ντόπιο τον Εχθρό (κατά την γνώμη μας, κατά πολύ χειρότερο από τον ξένο).

Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι ο χειρότερο εφιάλτης τους, έστω με ασθενή βήματα βλέπουμε όχι μόνο τα διαφορετικά «κομμάτια» του πατριωτικού χώρου (ειδικά οι νεολαίες) να πλησιάζουν μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα μαζί τους να ενώνονται και απλοί 'Ελληνες πολίτες που αρχίζουν να αντιστέκονται ενεργά και συμμετέχουν στην Αντίσταση των Ελλήνων! Απλοί Έλληνες που αντιλαμβάνονται πλέον το τι ρόλο παίζει ο καθένας και ότι αυτοί που το παίζουν κατ επάγγελμα, αντί-ρατσιστές, αντί-εξουσιαστές κ.λ.π.. στην ουσία είναι ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ! και κανένα πρόβλημα δεν επιθυμούν να λύσουν για την ζωή μας, απλά θέλουν να μπολιάσουν ένα φόβο έστω και να μιλάς Ελληνικά στην Πατρίδα σου! Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα γίνει και αυτό, αν δεν τους τσακίσετε με κάθε τρόπο! Από την βουλή μέχρι τον δρόμο!

Αν ήταν ο κουμμουνισμός κάτι πετυχημένο δεν θα κατέληγαν πόρνες και εγκληματίες οι πρώην υπήκοοι αυτών των καθεστώτων! Επίσης αν ήταν κάτι επιτυχημένο η αναρχία θα το είχαν δοκιμάσει άλλα κράτη πολύ πριν από εμάς και μάλιστα με σοβαρούς εκφραστές όχι από τεμπελχανάδες και πρεζόνια! που σπάνε απλά γιατί θέλουν κάποιον να τους δίνει λεφτά αράζοντας και μαστουρώνοντας ολημερίς! Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ! είμαστε υπέρ του κατάπτυστου, ελεεινού καπιταλιστικού προτύπου που μόνο δυστυχία φέρνει και σαπίλα!

Η Ελλάδα έχει ελπίδα, φτάνει να μην επιτρέψεις να αφανιστείς ή να αποβλακωθείς από το άθλιο και καθοδηγούμενο χαζοκούτι (TV)! Ήμασταν από αρχαιοτάτων χρόνων ένας λαός «καταδικασμένος» να νικά σε όλα, παρά τις αντιξοότητες! Μην μασάς σε ξενοκίνητες κεκαλυμμένες προδοτόφατσες στυλ Αλαβάνου και Τρεμόπουλου! Όλοι αυτοί έχουνε λύσει το πρόβλημα της ζωή τους! ΕΣΥ???

Δώσε το χέρι στον διπλανό σου Έλληνα δίνοντας για άλλη μια φορά ένα «μάθημα» στο νέο μας εχθρό που λέγεται «Νέα Τάξη» και Παγκοσμιοποίηση!ΠΗΓΗ:
=====
http://patriamedia.blogspot.com/2009/05/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: