Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Γρίπη Η1Ν1. Μαζικός εμβολιασμός; Ναι ή όχι; Υπάρχει άλλος δρόμος;

Η σημερινή είδηση: Τις πρώτες δόσεις του εμβολίου για τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 παρέλαβαν Γαλλία και Βρετανία.

Με αφορμή την παραπάνω είδηση θα επιχειρήσουμε μια κατά το δυνατόν αντικειμενική προσέγγιση στο τεράστιο θέμα της γρίπης των χοίρων ή γρίπης τύπου Α ή γρίπης του ιού Η1Ν1.

Πρόθεσή μας είναι να αναφέρουμε, φέρνοντας στο προσκήνιο επιστημονικές απόψεις αλλά και προειδοποιήσεις ειδικών.

Και κυρίως να θέσουμε προς εξέταση και προβληματισμό κατά πόσο επιβάλλεται ο "μαζικός εμβολιασμός" του πληθυσμού.

Και να εκθέσουμε την καχυποψία μας, και να εκτεθούμε κι εμείς αναφορικά με την έκταση που προσέλαβε ο κατασκευασμένος (;) εκφοβισμός του παγκόσμιου πληθυσμού.

Γι' αυτό ας ανατρέξουμε σε επίσημες, επιστημονικές δηλώσεις που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε γνώμη:

"Αδικαιολόγητος επιστημονικά είναι ο πανικός που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο λόγω της νέας γρίπης, καθώς με καλή διατροφή, ανάπαυση, αποφυγή του καπνίσματος κατά τη διάρκεια της λοίμωξης και λήψη αντιπυρετικών μπορεί ο ιός να αντιμετωπιστεί, ενώ η χρήση των ειδικών αντιιικών φαρμάκων γίνεται όταν τα συμπτώματα είναι πιο βαριά". Θέση που εκφράστηκε από όλη σχεδόν την ιατρική κοινότητα αλλά και από το Υπουργείο Υγείας.

"Η κοινή γρίπη που έχουμε κάθε χρόνο έχει πιο πολλά θύματα παγκοσμίως όπως και στη χώρα μας. Η πνευμονία είναι μία από τις επιπλοκές που φοβόμαστε σε οποιαδήποτε ιογενή λοίμωξη, όπως και στη νέα γρίπη, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε αναπνευστική ανεπάρκεια. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δεδομένα ότι αυτές οι επιπλοκές είναι πιο συχνές με τη νέα γρίπη", ενημερώνει ο κ. Επαμεινώνδας Κοσμάς*.

"Πολύ μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα αποτελεί, για παράδειγμα, στη χώρα μας η φυματίωση, κυρίως λόγω μεταναστών, η οποία παρουσιάζει έξαρση τα τελευταία χρόνια, με σοβαρές επιπλοκές, καθώς έχουμε περιστατικά ανθεκτικά στα φάρμακα. Παγκοσμίως πεθαίνουν 2-3 εκατομμύρια από φυματίωση... ".

"Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.

Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο". (Δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία)

Γιατί άραγε όλος αυτός ο εκφοβισμός που δημιουργήθηκε και οδήγησε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να χαρακτηρίσει ως πανδημία την συγκεκριμένη γρίπη των χοίρων;

Η απάντηση - ερώτηση από τον κ. Θ. Δρίτσα** στην σημερινή Καθημερινή:

"Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό".

Η καθαρή απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενίσχυση των κερδών της μεγαλύτερης παγκόσμιας βιομηχανίας, της φαρμακευτικής. Αλλά και των εξαρτημένων και διαπλεκόμενων με αυτή επαγγελματικών και επιστημονικών συμφερόντων.

Πολύ κομψά το διατυπώνει ο κ. Δρίτσας:

"Περισσότερο απ’ όλα ανησυχητικός παραμένει ο όρος «υποχρεωτικός» εμβολιασμός, τον οποίο διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ. Καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να καταργήσει την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ασθενούς, ιδιαίτερα με δεδομένα ήπιας λοίμωξης.

Ο εξαναγκασμός σε μαζικό εμβολιασμό μετατρέπει το κοινωνικό σύνολο σε πειραματόζωο και βάζει τα θεμέλια για μια νέα απολυταρχία της υγείας. Δεν θα αργήσουμε να δούμε έτσι καπνιστές και παχύσαρκους στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ αντίθετα κυκλοφορούν ήδη άνετα μεταξύ μας παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας. Περισσότερες φωνές ακαδημαϊκών ανδρών θα έπρεπε να ακούγονται αυτές τις τόσο πονηρές ημέρες, αλλά οι μεν ακαδημαϊκοί συμποσιάζονται ηδονικά μετά φαρμακευτικών αντιπροσώπων, οι δε πολιτικοί γυαλίζουν επιδεικτικά τις Καγιέν τους και αναφωνούν ως νέες Αντουανέτες: Τι έχει ο κόσμος και φωνάζει; Θέλει ψωμί; Μα γιατί δεν του δίνετε παντεσπάνι!"

Ο Ακτιβιστής θα σας συμβούλευε να διαβάσετε και:

Βρετανική έκθεση προειδοποιεί για τη γρίπη. SOS για τις παρενέργειες του εμβολίου

Εμβόλιο; Αναλαμβάνεις την ευθύνη. Πρωτοφανής υπεύθυνη δήλωση πριν από τον εμβολιασμό προκαλεί πανδημία ανασφάλειας

Εδώ θα αντιτείνει κάποιος καλόπιστος: Αν δεν κάνουμε το εμβόλιο, τότε πως μπορούμε να προστατευθούμε από την πιθανότητα να νοσήσουμε και πιθανώς βαριά;

Η κα Μαργατίνα Αθηνά*** προτείνει:

"Είναι καιρός να εμπιστευθούμε την μητέρα φύση, και όπως ο πατέρας Παΐσιος είπε ότι το κάθε φάρμακό μας είναι στα πόδια μας, να μην δεχτούμε τόσο εύκολα και χωρίς να ενημερωθούμε, να αφεθούμε στην κρίση που προκαλεί όποια φαρμακοβιομηχανία, διότι τι να τα κάνεις τα εκατομμύρια της αποζημίωσης (σημ.ακτιβιστή φροντίζουν με την υπ. δήλωση να μην τα δώσουν) αν έχεις σύνδρομο GBS (Guillain Barree). Και γιατί πρέπει να γινόμαστε μαζικά πειραματόζωα, όπου θα βγουν συμπεράσματα για κάποιες βιομηχανίες που πλουτίζουν με την παραγωγή αμφιβόλων υλικών που μπαίνουν στο σώμα μας, όταν δεν ξέρουμε τι θα προκαλέσουν όταν προσκολληθούν στο DNA μας.

Προτείνω λοιπόν πολύ καλή και βιολογική διατροφή με πολλές βιταμίνες όπως C - B - E για να αυξηθεί η δράση του ανοσοποιητικού μας συστήματος ενάντια στις προσβολές, και μια και ο Θεός μας έστειλε στη γη, εδώ και αιώνες, το βότανο που από την εποχή του Ασκληπιού, βελτιώνει την ποιότητα των λευκών μας αιμοσφαιρίων, που είναι οι σπουδαιότεροι ιοφάγοι του σώματός μας, και όσοι λατρεύουν το τσάι να πίνουν εχινάτσια 3 φλυτζάνια ημερησίως. Αλλά και για τους βιαστικούς και ταξιδεύοντες, υπάρχει σε χάπι η αυθεντική του μορφή. Να πίνουμε 3 χάπια μέρα παρά μέρα, κανουμε ως σοφοί Έλληνες πρόληψη προστατεύοντας την υγεία και το DNA μας.

Και για όσους είναι η ευαίσθητη ομάδα μπορείτε να πίνετε το φυσικό αντιβιοτικό που χρησιμοποιούν οι μέλισσες και λέγεται πρόπολη. Τα μωρά βέβαια μπορούν να πίνουνπρωτόγαλα από βιολογικές αγελάδες. Και αν οι θηλάζουσες μητέρες τους πίνουν τα πιο πάνω που συστήνω, θα τους το μεταφέρουν με τον θηλασμό."

* Ο κ. Επαμεινώνδας Κοσμάς, διευθυντής της 3ης Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία»

** Ο κ. Θανάσης Δρίτσας (MD, FESC) είναι καρδιολόγος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

*** Η κα Μαργατίνα Αθηνά γιατρός ομοτοξικολόγος (Human toxicology)

http://www.eoniosiniohos.gr/dialogos/index.php?topic=1210.0

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ΔΕΝ μας ενημερώνουν με πόσο και από τι ποτά, ξενύχτια ή άλλη κατευθυνόμενη συνήθως εξουθένωση ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ανοσοποιητικό οδηγήθηκαν σε νοσηλεία διάφοροι άτυχοι γριπιασμένοι, ενώ άλλοι ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ενώ τα φοβικά ΜΜΕ και οι λοιποί άπληστοι ανταγωνίζονται συνεχώς να διχάζουν τον κόσμο, καλό είναι και εμείς να τους υπενθυμίζουμε ΣΥΝΕΧΩΣ ότι σε ΟΛΟΝ τον πλανήτη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, έφτασαν και ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής όχι με ...εμβόλια και φαρμακολαγνεία, αλλά με ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!!
(Τις οποίες κάνουν το παν για να καταστρέψουν οι ξενύχτηδες νεοπομπηιανοί αυτο-καταστροφικοί γενοκτόνοι...)

To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια για γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράλυτους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν...
ΔΕΝ έγινε ΚΑΜΙΑ πανδημία τότε ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε κατά τις πρόσφατες προπαγάνδες SARS-γρίπης πτηνών, παρά επιδημίες ΚΕΡΔΟΜΑΝΩΝ και θυμάτων τους...
ΚΑΙ το 1918 τα περισσότερα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΑ θύματα ήταν από το εμβόλιο, ενώ στην Ελλάδα, που δεν έφτασε, γλίτωσε ο κόσμος.
ΟΧΙ παιδιά-πειραματόζωα!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπογράφει για αποζημίωση λόγω βλαβών από εμβόλια.... Γι΄αυτό σε πολλές χώρες ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά. Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς, που με τη συνταγομανία τους έκαναν πιο ανθεκτικά τα μικρόβια;

Σε ΟΛΟΝ τον πλανήτη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, άραγε με ...εμβόλια ή με ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ έφτασαν και ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής; ΓΙΑΤΙ δεν αρρωσταίνουν όλοι στις επιδημίες που προκαλούνται είτε από εξουθένωση είτε από εμβόλια;;; ΓΙΑΤΙ δε μας λένε με πόσο και από τι κατεστραμμένο ανοσοποιητικό νοσηλεύονται άτυχοι γριπιασμένοι; ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ τα ΤΣΙΓΑΡΑ,, τα ΠΟΤΑ και τα ΞΕΝΥΧΤΙΑ, γιατί ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα ΣΠΙΤΙΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕ!
Κερδοσκοπικά εκβιαστικά εμβόλια: ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA