Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Η ευκαιρία της 4ης Οκτώβρη

Η προεκλογική περίοδος αρχίζει να δημιουργεί φανατισμούς , μίση και πόλωση . ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία αλληλοκατηγορούνται για το χάλι στο οποίο έφθασε η χώρα , η πιο ψύχραιμη όμως κρίση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και τα δύο κόμματα είναι ίδια , υπηρετούν συμφέροντα και συνευθύνονται για την κομματική άλωση του κράτους και τη χρεωκοπία της χώρας . Επί πλέον οι πολίτες πρέπει να θυμούνται ότι και τα δύο κόμματα δέχονται μαύρο και βρώμικο χρήμα από πολυεθνικές , από εργολάβους δημοσίων έργων και από προμηθευτές του δημοσίου .


Αυτό είναι το νέο έμβλημα της Ένωσης Κεντρώων και αυτό
θα απεικονίζεται στο ψηφοδέλτιο μας στις εκλογές της 4 ης Οκτώβρη

Ιδιαίτερα για εμάς τους κεντρώους πρέπει να γίνει βίωμα ότι το ΠΑΣΟΚ μας πρόδωσε , ότι τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα εκβιάζουν τον κόσμο για να εξοντώσουν τίμια κόμματα όπως η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ , θέτοντας διλήμματα και ασκώντας ψυχολογική βία επί των ψηφοφόρων - δήθεν για να διώξουμε τη δεξιά . Είναι η συνήθης τακτική με την οποία επιβιώνει ένας αρρωστημένος δικομματισμός από το 1974 και εντεύθεν . Το ΠΑΣΟΚ θέλει να διώξει τη δεξιά ενώ το ίδιο είναι δεξιά και υπηρετεί τη διαπλοκή έως πιο πιστά και υπάκουα και από τη Νέα Δημοκρατία . Θα είναι φοβερά επιπόλαιο να στερήσουμε την είσοδο στη βουλή στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και να μπουν στη βουλή όλοι αυτοί που έκλεβαν και λήστευαν τη χώρα στην εικοσαετή πασοκική περίοδο .

Το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται να βγει αυτοδύναμο , δεν είναι δε και καθόλου σίγουρο ότι θα βγει πρώτο κόμμα , ιδιαίτερα τώρα που το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία είναι να μειώσει δραστικά την ακροδεξιά , ίσως να την αφήσει και έξω από τη βουλή . Έτσι τα χαλκεία των διαπλεκομένων έχουν για την επόμενη των εκλογών έτοιμη τη συνταγή της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας , προφανώς επιδιώκοντας υπό το πρόσχημα της χρεωκοπίας να φορτώσουν όλα τα βάρη στην κοινωνία και έτσι κατ’ ουσία οι απλοί άνθρωποι να επωμιστούν το κόστος της μείζονος ληστείας που έγινε το 1999 στο χρηματιστήριο και όλων των ατασθαλιών που προηγήθηκαν και ακολούθησαν αυτήν. Ο φανατισμός λοιπόν που επιχειρούν να περάσουν τα ΜΜΕ στον κόσμο αποβλέπει στο να μείνουν ατιμώρητοι οι μεγαλοεκδότες , αυτοί που πρωταγωνίστησαν στη ληστεία του 1999 .

Η απάντηση της κοινωνίας πρέπει να είναι η ψήφος στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ . Τα άλλα μικρά κόμματα είναι αναξιόπιστα , χαρακτηρίζονται από τυχοδιωκτισμό και γύμνια λόγου , υπόσχονται τα πάντα ενώ γνωρίζουν το ανέφικτο των εξαγγελιών τους και στην ουσία ενισχύουν με την αφερεγγυότητά τους το δικομματισμό να γίνεται πιο ανάλγητος και αδίστακτος .

Το ΚΚΕ μένει στην σταλινική νοοτροπία , υπό το δόγμα ότι όλοι οι άλλοι είναι ένοχοι πλην εκείνου .. Θέλει να φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση , να καταργήσουμε το ευρώ και να γυρίσουμε …στη δραχμή . Για όλα επίσης , κατά το ΚΚΕ , φταίνε οι Αμερικανοί . Κατά περίεργο τρόπο αυτά – τα ίδια ακριβώς – είναι και τα πιστεύω της ακροδεξιάς . Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα άκρα ταυτίζονται στην τύφλωσή τους . Βέβαια οι Αμερικανοί έχουν κάνει μεγάλα λάθη και έχουν αδικήσει την Ελλάδα , αλλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση , ούτε εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα το να τους υβρίζουμε και να τους αναθεματίζουμε την ώρα που η χώρα μας χρειάζεται τη στήριξή τους για τη λύση των μεγάλων ζητημάτων , όπως η ονομασία των Σκοπίων και η αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής .

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ και τους οικολόγους η πτώση θα είναι μεγάλη.

Το ΣΥΡΙΖΑ χαροπαλεύει για το αν θα μπει στη βουλή ή όχι , οι δε Οικολόγοι μένουν σίγουρα απ’ έξω , αφού ο κ. Αλαφούζος και όσοι τους στήριξαν τώρα έχουν άλλες προτεραιότητες και οι ίδιοι βγαίνοντας στα κανάλια χάνουν τους ψηφοφόρους τους , αφού αναδύεται η γύμνια τους .

Ωστόσο η 4η Οκτώβρη μπορεί να έχει και την ωφέλιμη πλευρά της . Θα επιστρέψει στη βουλή το κέντρο . Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα ψηφιστεί από πλήθος κόσμου που βλέπει πόσο εχθρικά της φέρονται ΜΜΕ και διαπλεκόμενα

http://www.enosikentroon.gr/sxolioimeras.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: