Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

"Δημοτικές εκλογές με συμμετοχή μεταναστών"

Δήλωση σοκ Υπουργού Εσωτερικών κ Ραγκούση: "Δημοτικές εκλογές με συμμετοχή μεταναστών"

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
Μολις πριν απο λιγο ο κ.Ραγκουσης,στις Προγραμματικες Δηλωσεις της Νεας Κυβερνησης προχωρησε σε μια εξαγγελια που επιβεβαιωνει τα οσα λεμε χρονια τωρα: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
Αναλυτικα,απο την
Ελευθεροτυπια:
" Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές."

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΑΛΒΑΝΟ ΚΛΠ ΔΗΜΑΡΧΟ;
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ","ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ" ΚΛΠ.ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ,Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...!
Σχόλιο ιστολογίου μας: Εμείς απλώς θα θυμίσουμε τη φράση του κ. Πρωθυπουργού "Μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση"! Η αλήθεια είναι πως όλα τα πατριωτικά ιστολόγια τονίζαμε και φωνάζαμε πως οι δηλώσεις αυτές κρύβουν άλλα πράγματα...! Προφανώς λοιπόν ο κ. Παπανδρέου με τη "μηδενική ανοχή" εννοούσε πως θα νομιμοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους δώσει και το δικαίωμα να αποφασίζουν για τις τύχες των Ελλήνων!! Ούτε 15 ημέρες κυβέρνηση και αμέσως έσπευσε να ανοίξει πόλεμο κατά των Ελλήνων! Με αυτό μέτρο οι 2 εκατομμύρια (λαθρο) μετανάστες θα αποφασίζουν για εμάς τους Έλληνες...! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα εκλέγονται κιόλας! Ξυπνήστε γκιαούρηδες!!! Ραγιάδες θα γίνουμε ξανά στην ίδια μας την πατρίδα!! Αφυπνισθείτε επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ!!
..(( Λ ))..
Απάντηση

Προώθηση

Πρόσκληση του χρήστη ellinaspatriotis9 για συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: