Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Εκεί κατάντησε ο Έλληνας πολίτης....Εκεί κατάντησε ο Έλληνας πολίτης, τομάρια των πολυεθνικών που παριστάνεται τους αντιρατσιστές και τους ανθρωπιστές…
Αυτοί οι Έλληνες πολίτες, που οι γονείς τους έφτυσαν, στην κυριολεξία, αίμα και ιδρώτα για να στήσουν τις υποδομές του κράτους προνοίας και δικαίου, εξαθλιωθήκαν και απαξιωθήκαν σαν υπάρξεις, από τη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και της αρπαγής των υποδομής του Ελληνικού κράτους που στήσατε με τους συνεργάτες σας.

Ο επιδοτούμενος ‘αντιρατσισμός’ και τα διάφορα αρπαχτικά του ‘πολυπολυτισμού’ είναι υπεύθυνα για την απενεργοποίηση του κράτους προνοίας, που με αίμα και ιδρώτα, έχτισαν οι προγονοί μας, για εμάς και όχι για τους λαθρομετανάστες έποικους.

Από τη ζούγκλα του θρασύτατου αντιρατσιστή Μάκη:
Οι «Άθλιοι» των Αθηνών είναι γεγονός
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009, 16:01
Η κοινωνία δεν ασχολείται. Η γειτονιά δεν έδινε σημασία. Οι περίοικοι δεν πλησίαζαν. Και τέσσερα παιδάκια, ηλικίας από 2 έως 9 ετών, ζούσαν παρέα με τις κατσαρίδες, κοιμούνταν δίπλα από τα ποντίκια και βίωναν τον απόλυτο εφιάλτη σε ένα παρακμιακό δυάρι στην οδό Φολεγάνδρου στα Κάτω Πατήσια. Μέχρι τη στιγμή που ο ιερέας που τους έδινε ένα πιάτο φαΐ για να τρώνε από το ημερήσιο συσσίτιο, μπήκε στο σπίτι για να κάνει έναν τυπικό έλεγχο για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Αχαρνών και αντίκρισε μέσα από τα μάτια των αθώων ψυχών, τη φρίκη και την εξαθλίωση. Ακόμα και αυτός, ο άνθρωπος του Θεού, έκανε τον σταυρό του με όσα είδε…

Η zougla.gr δημοσιεύει φωτογραφίες μέσα από το σπίτι. Όχι βέβαια για να «πουλήσει», αλλά για να δώσει ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι στον ασυνείδητο πολιτικό, κοινωνικό και ατομικό εφησυχασμό. Για να βγάλει προς τα έξω τα φοβερά και ένοχα μυστικά μας, τα αμαρτωλά «απόρρητα» της απρόσωπης μεγαλούπολης, τον αναστεναγμό των μωρών που γεννήθηκαν χθες και ψάχνουν μια ελπίδα στο αύριο.

Η οικογένεια είναι εξαμελής. Οι δύο γονείς είναι στο σπίτι. Άνεργοι. Ανίκανοι, όπως αποδείχτηκε από τις εξελίξεις, για να προσφέρουν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα στα παιδάκια. Η κατάσταση στο εσωτερικό του διαμερίσματος, θυμίζει σκηνικό «Άθλιων» του Βίκτωρος Ουγκώ. Βρώμα και δυσωδία. Στην κουζίνα, στην τουαλέτα, στο χολ. Τα παιδιά κατάχαμα ανάμεσα στις ακαθαρσίες. Στα περιττώματα των ποντικών και τον εσμό των κατσαρίδων που υπερκαλύπτουν κάθε επιφάνεια.

«Τους ανθρώπους αυτούς που είναι όλοι τους Έλληνες, τους σιτίζω εδώ και δυόμισι, τρία χρόνια. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», λέει στη zougla.gr ο πατέρας Δημήτριος Παπανδρέου, υπεύθυνος του φιλόπτωχου. «Από κάποια στιγμή και μετά, δεν μου έλεγαν πού μένουν. Πονηρεύτηκα. Από τον Ιερό Ναό δίνονται 140 μερίδες φαγητό την ημέρα. Σε μια περιοχή που έχει αλλοιωθεί ο πληθυσμός με τη συνύπαρξη Ελλήνων και αλλοδαπών τους οποίους αντιμετωπίζουμε όλους σαν παιδιά μας, είναι αδύνατον να βγάλεις άκρη. Κατόπιν πιέσεων στην οικογένεια αλλά και στη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας , επισκέφτηκα το σπίτι μαζί με κοινωνικό λειτουργό. Όταν είδα τι συμβαίνει, επικοινώνησα με την Αρχιεπισκοπή αλλά και με τον Δήμο Αθηναίων, με τον υπεύθυνο καθαριότητας, τον κ. Δημόπουλο. Η ευαισθητοποίηση ήταν άμεση. Την επόμενη μέρα κλιμάκιο του Δήμου απολύμανε το σπίτι».Το ερώτημα τώρα είναι ποια θα είναι η τύχη των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ενημερωθεί από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών για να αποφασιστεί εάν τα παιδάκια (δύο κοριτσάκια και δύο αγόρια) τεθούν υπό επιμέλεια ή καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα. «Τα παιδιά δεν έχουν κάνει εμβόλια. Είναι κρίμα, υπό τις συνθήκες που εξακολουθούν να ζουν, να αρρωστήσουν ή να τους συμβεί κάτι κακό», λέει με παράπονο ο πατέρας Δημήτριος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ζητηθεί η συνδρομή του υπουργείου Υγείας για τυχόν εξετάσεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα τέσσερα ανήλικα παιδιά. Κυρία Ξενογιαννακοπούλου, περιμένουμε την παρέμβασή σας και την αρωγή σας. Τα τραύματα της κοινωνίας είναι και δικά μας τραύματα και μας πληγώνουν όλους.ΠΗΓΗ: "PATRIA MEDIA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: