Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ


Σοκ στην Πάτρα με κτήνος που βίαζε δυο μικρά αγόρια
 • Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση της σύλληψης 39χρονου ασφαλιστή που κατηγορείται πως ασελγούσε πάνω στα άγουρα κορμάκια δύο μικρών αγοριών.

  Ο 39χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δελέαζε τα δύο αγοράκια (ηλικίας 8 και 9 ετών) δίνοντάς τους χρήματα προκειμένου να τα ξεμοναχιάζει σε ερημική τοποθεσία και να ικανοποιεί πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

  Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 8χρονο αγοράκι πήγε στη μητέρα του, της έδωσε τα 5 ευρώ που είχε πάρει από τον 39χρονο και άρχισε να της εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έκανε στον ίδιο, αλλά και στον 9χρονο φίλο του.

  Η μητέρα αμέσως ειδοποίησε και την οικογένεια του 9χρονου αγοριού, το οποίο με τη σειρά του αφηγήθηκε τα όσα κατ’ επανάληψη είχε περάσει στο σπίτι του Πατρινού ασφαλιστή.

  Οι γονείς πήγαν στο σπίτι του δράστη και, όπως υποστηρίζουν, ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε να τους δώσει χρήματα για να μην τον καταγγείλουν. Οι ίδιοι, όμως, κατήγγειλαν τα πάντα στην αστυνομία και ο 39χρονος συνελήφθη.

  Από τα όσα είπαν τα μικρά παιδιά στους αστυνομικούς, ο 39χρονος είχε ασελγήσει πολλές φορές πάνω στα άγουρα κορμάκια τους. Μάλιστα, τους έδινε τα χρήματα και τα παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του, αλλά και από τον καταυλισμό όπου ζουν οι μικροί Ρομά με τις οικογένειές τους. Ενα από τα αγόρια κατήγγειλε ότι κατά το παρελθόν ο 39χρονος είχε προσπαθήσει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

  Τα δύο αγόρια θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, ενώ ο κατηγορούμενος εναντίον του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

  Πηγή

 • Δεν υπάρχουν σχόλια: