Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ '' ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ''

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πορεία που διοργάνωσαν οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' μαζί με το ''Μέτωπο Ενεργών Πολιτών'' και με την υποστήριξη του Ι.Ν.Κ.Α, της ''Σύμπραξης Πολιτών'', του STOP CARTEL, της Σ.Ε.Α (Συντονιστική Επιτροπή Αττικής), Λεσχών αυτοκινητιστών αλλά και πλήθος ιστοσελίδων που προέβαλαν τη διαμαρτυρία ενάντια στα ληστρικά τέλη κυκλοφορίας.

Από νωρίς δεκάδες αυτοκίνητα και δίκυκλα συγκεντρώθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ενώ μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια προσκαλώντας τους διερχόμενους οδηγούς να συμμετέχουν στη πορεία μας.
Παράλληλα δύο αυτοκίνητα με μικροφωνική έδιναν το στίγμα της συγκέντρωσης και τα αιτήματά μας βρήκαν σύμφωνους όλους τους Έλληνες πολίτες που καίγονται από τις ληστρικές αυξήσεις των τελών και αδυνατούν να τα πληρώσουν.

Η πορεία ξεκίνησε και ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις κόρνες και τα συνθήματα που εκφωνούνταν συνεχώς ήταν τέτοιος που δεν άφηνε κανέναν αδιάφορο.
Ανά τακτά διαστήματα η πορεία σταματούσε σε κεντρικούς κόμβους της Αθήνας ενημερώνοντας πεζούς και οδηγούς που συμφωνούσαν μαζί μας και πολλοί από τους οδηγούς έμπαιναν στη πορεία ακολουθώντας μας στη Βουλή όπου καταλήξαμε για να παραδώσουμε το ψήφισμα μας.

Στη Βουλή όπου κατέληξε η πορεία, πενταμελής αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα σε όλα τα κόμματα και στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκαν να πάρουν θέση ενώ Κ.Κ.Ε και ΣΥ.ΡΙΖ.Α μας απάντησαν ότι στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας αλλά μόνο στα λόγια καθώς όταν προσκλήθηκαν να κατέβουν μαζί μας στο δρόμο ως απλοί πολίτες αρνήθηκαν και μάλιστα ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε έσκισε το κάλεσμά μας.
Δεν υπήρχε βλέπετε πεδίο καπελώματος σε αυτή τη περίπτωση!
Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ μας είπε ότι στηρίζει τη προσπάθειά μας και πράγματι εκπρόσωποι του συμμετείχαν στη πορεία διαμαρτυρίας.
Τέλος ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλλιπος Πετσάλνικος συμφώνησε κι αυτός με τα αιτήματά μας και μας έιπε ότι έκανε προσπάθειες μέσα στη Βουλή για να αλλάξει το μέτρο αυτό πράγμα που του το αναγνωρίσαμε αλλά λύση στο πρόβλημα χιλιάδων οδηγών που καλούνται να πληρώσουν τα δυσβάστακτα τέλη δεν βρέθηκε.

Οι αντιδράσεις όμως για το θέμα αυτό (οι οποίες θα συνεχιστούν) φαίνεται πως φόβισαν τον υφυπουργό οικονομικών κ. Σαχινίδη ο οποίος εμφανίστηκε χτες σε τηλεοπτική εκπομπή
και δεσμεύτηκε ότι το θέμα των τελών κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς θα επανεξεταστεί και ότι όντως το μέτρο είναι άδικο για τους Έλληνες πολίτες.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: