Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/1 ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!

Έντρομος ο Παπανδρέου και η κλίκα του κάτω απο την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ έκαναν πίσω, προσωρινά έστω και δεν καταθέτουν τη Δευτέρα το νομοσχέδιο.
Σ`αυτή τους την απόφαση συνέτεινε το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απο όπου κι αν προέρχεται, είναι αντίθετη με την προοπτική αφελληνι
σμού που φέρνει η Κυβέρνηση. Τα μηνύματα που λαμβάνουν στην Κυβερνητική παράταξη είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ και απαριθμούν εκατομμύρια, ο λαϊκός ξεσηκωμός είναι προ των πυλών και συτό που μέτρησε είναι τα μέλη και στελέχη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχουν αυτήν την ξεφτύλα. ΟΥΤΕ ΕΝΑ μπλόγκ που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπέρ του νομοσχεδίου, αντίθετα, ΟΛΑ προσχώρησαν στην άποψη του Δημοψηφίσματος που θα ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ την Κυβέρνηση της Εθνικης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Απ την άλλη ο Σαμαράς ΔΕΝ μπορεί να αντέξει άλλο την
πίεση που δέχεται απο στελέχη του , πολλά εκ των οποίων πήραν το δρόμο για το ΛΑ.Ο.Σ και προ του κινδύνου διάλυσης, θα πάρει απόφαση στην Κ.Ε. να αντιταχθεί ενεργά ενάντια στο νομοσχέδιο.
Αύριο Σάββατο στη συγκέντρωση που διοργανώνουν πατριωτικοί σύνδεσμοι με ευθύνη του ΛΑΟΣ, προβλέπεται να γίνει ο ΧΑΜΟΣ, οπότε ο μόνος τρόπος εκτόνωσης της κατάστασης ήταν η μη κατάθεση του νομοσχεδίου και η αναβολή του για αργότερα , χωρίς να ανακοινωθεί το πότε.
Όπως και νάναι όμως, το πρώτο βήμα έγινε.
ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κυβέρνηση των ανθελλήνων , παρά την αφόρητη πίεση απο τους εντολοδόχους προστάτες της , να κάνει ΠΙΣΩ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα,μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!! ΔΕΝ επαναπαυόμαστε, γιατί είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να υλοποιήσουν τα σχέδια αφελληνισμού της χώρας μας. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ και τους ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: