Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Νέα εκστρατεία ΛΑΣΠΗΣ από το τουρκόφωνα ΜΜΕ της Ροδόπης εις βάρος της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου.

Με μία συντονισμένη και μαζική επίθεση, τα τουρκόφωνα έντυπα της Ροδόπης εξαπολύουν νέα κατάπτυστη εκστρατεία λάσπης εις βάρος της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου.

Επέλεξαν μάλιστα να δημοσιεύσουνε μαζικά τις ανυπόστατες και γελοίες συκοφαντίες την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ γνωρίζοντας ότι η δασκάλα θα απουσιάζει από το χωριό, και μέχρι να το μάθει και να κυκλοφορήσει η απάντησή της θα έχουνε πετύχει να περάσουνε χωρίς αντίλογο την προπαγάνδα τους.


Η είδηση όπως παρουσιάσθηκε στην εφημερίδα Γκιουντέμ:
"Ζήτησε από τους μαθητές της να ως εργασία να ζωγραφίσουνε του ΑΛΛΑΧ" .
Η Χαρά Νικοπούλου είναι η πιο διάσημη (!) δασκάλα των των τουρκικών μειονοτικών σχολείων της Δυτικής Θράκης. Η φήμη της δεν πηγάζει από τις καλές της πράξεις, αλλά από τα κόλπα (!) που έκανε. Το άτομο για το οποίο μιλάμε είναι δασκάλα στο τουρκικό δημοτικό του Μεγάλου Δερείου,

εφ. Γκιουντέμ 1-1-2010 αρ, φύλου 666, σελ 3
Προσέξτε την αφθαίρετη αλλαγή δύο φορές του ονόματος του σχολείου (από μειονοτικό σχολείο Μεγάλου Δερείου σε ΤΟΥΡΚΙΚΟ μειονοτικό ...).
Οι πόθοι τους δεν κρύβονται...


Δημοσίευσαν μάλιστα και φωτογραφίες παιδιών στο διαδίκτυο (τουρκόφωνη εφημερίδα Κομοτηνής εφημερίδα Birlik 29/12/2009)) που γράφουνε ότι τάχα τα παιδιά "είναι λυπημένα γι αυτό και δεν θέλουνε να πάνε ξανά στο σχολείο" επειδή δεν μπορούνε να κάνουνε την υποτιθέμενη εργασία!!
Για κακή τους τύχη, το κοριτσάκι που κρατάει το χαρτί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ της Χαράς Νικοπούλου αφού πηγαίνει στην Ε' Δημοτικού ενώ η δασκάλα διδάσκει στην Α' Δημοτικού και ουδέποτε έκανε μάθημα η Χαρά Νικοπούλου στα παιδιά της Ε' Δημοτικού!!Όσο για το ίδιο το καινούργιο σενάριο με την υποτιθέμενη εργασία να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ:
Φυσικά και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε ή θα έκανε κάτι τέτοιο η συγκεκριμένη δασκάλα.
Όπως πληροφορηθήκαμε από γονείς μαθητών της Α' τάξης του Δημοτικού, αυτό που χρησιμοποίησαν ως αφορμή είναι το ότι πριν από ένα μήνα, διδάσκοντας η δασκάλα το γράμμα "Θ", αφού εντόπισαν μερικές λέξεις που γνώριζαν τα παιδιά και ξεκινούσαν από "Θ" όπως "θρανίο", "θάλασσα", "θεός", "θησαυρός", η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να αντιγράψουνε μερικές φορές τις λέξεις αυτές στο τετράδιό τους (και φυσικά δεν τους έβαλε εργασία να "ζωγραφίσουνε τον Αλλάχ"!! πως θα μπορούσε εξάλου να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο από μαθητές της Α' Δημοτικού!).

Η αντιγραφή της λέξης Θεός λοιπόν, μετατράπηκε σε "εργασία να ζωγραφίσουν τον ΑΛΛΑΧ" προκειμένω να εξοργίσει τους θιασώτες του Τουρκικού Προξενείου με μια συντονισμένη εκστρατεία για να διαδοθεί γρήγορα η λάσπη.

Έτσι, παραμονή πρωτοχρονιάς, εκμεταλλευόμενοι τις αργίες (και την πολυήμερη απουσία της δασκάλας στη Θεσσαλονίκη λόγω των εορτών-αργιών) συντονισμένα άρχισαν να αναπαράγουνε το τελείως φανταστικό σενάριο (προφανώς την ιδέα τους την έδωσε ο μουσουλμάνος που προσπάθησε να σκοτώσει τον Δανό συγγραφέα με τα σκίτσα του Μωάμεθ) και προσπαθούνε, στηριζόμενοι στο έντονο θρησκευτικό συναίσθημα των Πομάκων, να ξεσηκώσουνε τους μουσουλμάνους εναντίον της.
Απειλούνε με ερωτήσεις στη βουλή (να ναι καλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που προεκλογικά συναγωνιζόταν ποιος θα βάλει πιο φιλότουρκο υποψήφιο στα ψηφοδέλτιά τους), απευθύνονται στην Υπουργό Παιδείας και ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία της δασκάλας!!

Ευτυχώς δεν πρότειναν ακόμη την τιμωρία της δασκάλας με λιντσάρισμα , στα πρότυπα του Δανού σκιτσογράφου!! (φαίνεται η χρηματική αποζημιώση που αναγκάστηκε να καταβάλει τουρκόφωνο έντυπο όταν καταδικάστηκε για εξύβριση, δημόσια διαπόμπευση και προτροπή σε κοινωνικό αποκλεισμό των Πομάκων που δημιούργησαν έναν Πομακικό σύλλογο, έκανε τις τουρκόφωνες εφημερίδες να είναι πλέον πιο προσεκτικές στις προτροπές τους. Έτσι έκληση για λιντσάρισμα της δασκάλας δεν έχει γραφτεί ακόμη!).

Ας δούμε μία ακόμη περιγραφή-μάθημα για το πως μπορείς να διαστρέψεις μία είδηση (από την εφημερίδα Μιλλιέτ)!!!

Η Χ. Νικοπούλου ζήτησε από τους μαθητές ως εργασία στο σπίτι να κάνουν την ¨εικόνα του Αλλάχ¨.Οι μαθητές μπροστά σε αυτή τη χαζομάρα του δασκάλου που σε κάνει να λες ¨ε, φτάνει πια¨, σάστισαν και έδειξαν την εργασία που είχαν για το σπίτι στους μπαμπάδες και στις μανάδες τους. Οι μανάδες και οι πατεράδες τα έχασαν μπροστά σε αυτό το θέμα, και άρχισαν να σκέφτονται τι θα κάνουν και πως θα απαντήσουν στα παιδιά τους. Φυσικά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτήν την εργασία. Τα παιδιά μπροστά σε αυτό το περιστατικό πανικοβλήθηκαν και αρκετά πήγαν στο σχολείο κλαίγοντας.

εφημερίδα Ξάνθης Μιλλιέτ, 31/12/2009


Η δασκάλα κ. Χαρά Νικοπούλου, έχοντας στο πλευρό της και τις υπόλοιπες δασκάλες του ελληνόγλωσσου προγράμματος του μειονοτικού σχολείου του Μεγαλου Δερείου δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα υποβάλλει άμεσα μήνυση εναντίον των Τουρκόφωνων εντύπων. Για μία ακόμη φορά η αλήθεια θα λάμψει (όπως έλαμψε και με την προ 2 μηνών τελεσίδικη καταδίκη στο Εφετείο του μουσουλμάνου που της έσπασε το χέρι) .

Ίσως οι πρόσφατες τοποθετήσεις στο Υπουργείο Παιδείας και στην Περιφέρεια της Θράκης ατόμων με γνωστές ανθελληνικές θέσεις ή ατόμων που ενέπλεξαν το όνομά τους με ενταφιασμό των Πομάκων ως ιδιαίτερης πολιτιστικής ταυτότητας έδωσαν αφορμή στον τουρκόφωνο μειονοτικό τύπο να τεστάρει την ανοχή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.Κλείνοντας την ενημέρωση από το Ιστολόγιό μας(Αντιπαρακμή), ξεκαθαρίζουμε για μία ακόμη φορά ότι:
δεν θα επιτρέψουμε σε καμία Κυβέρνηση και σε κανένα στέλεχός της (που δεκαετίες αποροφούσανε εκατομμύρια ευρώ σε προγράμματα εκπαίδευσης τα οποία ουδέποτε τόνισαν την Πομακική ταυτότητα) να μετατρέψουνε την ηρωική δασκάλα σε "σάκο του μπόξ" για να "θυσιαστεί" στο βωμό των ψήφων που κατευθύνονται από το Τουρκικό Προξενείο.


Οι Πομάκοι ήτανε Ορθόδοξοι Χριστιανοί που εξισλαμίστηκαν βίαια επί Τουρκοκρατίας.
Σήμερα βιώνουμε τον συστηματικό Εκτουρκισμό των Πομάκων να συντονίζεται από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.
Οι Πομάκοι θα ΑΝΤΕΞΟΥΝ και θα ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
Και φυσικά δεν θα αφήσουμε κανέναν να τολμήσει να πειράξει την ΗΡΩΙΚΗ μας δασκάλα.

http://antiparakmi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: