Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

οίοι είναι υπεύθυνοι για την μετατροπή της Ελλάδος σε ένα ραγιαδικό, νεοταξικό μόρφωμα, ιδιαίτερα δε σε αυτούς τους 170, που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας και πολιτικών δικαιωμάτων σε λαθρομετανάστες αλλοδαπούς, επιχειρώντας να αντικαταστήσουν το αίμα με το μελάνι, έχω να τους πω τα εξής:

"Ακούστε καλά απάτριδες, προδότες και εθνομηδενιστές! Η συγκεκριμένη πολιτική σας πράξη να ξεκινήσετε τις διαδικασίες αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητος, ακυρώνοντας το Ελληνικό Σύνταγμα απέβη η ταφόπλακά σας! Η εντεταλμένη υπηρεσία, που ήσασταν έως τώρα, λειτουργώντας ως μίσθαρνα όργανα των εχθρών της πατρίδος μας τελειώνει διότι πολύ απλά πνέετε τα λοίσθια! Με αυτή την τελευταία σας ενέργεια, το μόνο που καταφέρατε ήταν να κάνετε τον κοιμώμενο γίγαντα, που ονομάζεται Ελληνισμός, να αρχίζει να αφυπνίζεται. Αν και η εποχή μας χαρακτηρίζεται από λειψανδρία ηγετών, να είστε σίγουροι, ότι πολύ σύντομα θα αναλάβουν τις τύχες της χώρας αληθινοί πατριώτες, οι οποίοι φέρουν την Ελλάδα στην καρδιά τους.

Είστε ήδη παρελθόν! Το τέλος μιας φρικώδους εποχής για τον Ελληνισμό έφτασε! Και ακριβώς επειδή εσείς σε άλλες εποχές δεν θα ζούσατε καν, σας ενημερώνω, ότι κοντοζυγώνει η ώρα για την δίκη σας, περί εσχάτης προδοσίας και με ενόρκους τον Ελληνικό λαό! Αυτό είναι μιαν υπόσχεση, που σας δίνω. Όσο ζω θα κάνω το παν για να τιμωρηθείτε για τα δεινά, τα οποία επιφέρατε στην Ελλάδα. Σας το λέω δημοσίως και ενυπογράφως!

Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Απλά προχθές, βγάλατε τις μάσκες σας! Ο εχθρός από κεκαλυμμένος έγινε φανερός! Λίγος καιρός απέμεινε έως την τελική νίκη. Διότι ο Ελληνισμός, όπως επεβίωνε σε κάθε στιγμή της πανανθρώπινης ιστορίας, κατ’ ανάλογο τρόπο θα επιβιώσει και τώρα. Πάντα κάτι θαυμαστό λαμβάνει χώρα και αναγεννάται από τις στάχτες του. Και αυτό το θαυμαστό το δώσατε στην πατρίδα εσείς, απάτριδες, με την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου στην Βουλή! Κι όμως…Γίνατε η αφορμή να ενωθούν και να συσπειρωθούν οι Έλληνες σε ένα κύμα λαϊκής οργής για τους προδότες, που τους κυβερνούν! Και το κύμα θεριεύει και γίνεται…τσουνάμι, το οποίο έχει αρχίσει ήδη και σας κυνηγά για να σας πνίξει!

Τελικά μάλλον…καλό κάνατε στην Ελλάδα! Σαν τον Μεφιστοφελή στον Φάουστ του Γκαίτε, που τον βλέπουμε να λέει: «Εγώ είμαι το αρχέγονο πνεύμα του κακού, ο επομομαζόμενος Διάβολος, που όλο το κακό επιχειρώ να κάνω στους ανθρώπους μα όλο σε καλό τους βγαίνει»!

Τελειώσατε λοιπόν προδότες! Ο ήλιος της Ελλάδος ξεπροβάλλει ενώ μια βαθιά και ατελείωτη νύχτα έχει ήδη ρίξει τα μαύρα πέπλα της πάνω σας! Και όσο νυχτώνει, ο Ελληνισμός…μεγαλώνει και συντρίβει τους εχθρούς του! Τους εχθρούς ολόκληρης της ανθρωπότητας. Διότι Ελληνισμός σημαίνει εξανθρωπισμός όλων των φυλών της γης και αποτελεί την εξύψωση της συνείδησης ολόκληρης της ανθρωπότητας!

Η Νέμεσις έρχεται... Για την Ελλάδα! Για την ιστορική αλήθεια! Για την δικαιοσύνη!"

Γιάννης Σαρλάς

http://biocosmology.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: