Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ!


Ο δισεκατομμυριούχος...Κνίτης, όπως έγραφε παλιά η "Βραδυνή" όταν η σημαία του ΠΑΟΚ και νυν γιαλαντζί Ολυμπιακός έβαζε πλώρη για το μεγάλο λιμάνι με δέλεαρ τα φράγκα του ανθρώπου της SIEMENS (λέγε με Κόκκαλη), ο πιο ακριβοθώρητος δήμαρχος ή αλλιώς δήμαρχος...φάντασμα της πόλης του Πειραιά, έδωσε επιτέλους το στίγμα του! Αυτό αποτελεί απάντηση σε όλους εκείνους τους κακεντρεχείς και μυθομανείς, οι οποίοι ισχυρίζονται, ότι έλαβε μέρος στο...πείραμα της Φιλαδέλφεια και έχει γίνει πλέον...αόρατος δίχως να ανιχνεύεται από τα ραντάρ!

Κατ' αρχήν, ο άνθρωπος ή μάλλον η...αράχνη, το 1943 δεν είχε...βγει απ' τ' αυγό ενώ στην Φιλαδέλφεια ούτε που έχει πατήσει ποτέ το ποδάρι του! Άλλες Αμερικανικές μεγαλουπόλεις αποτελούν τον...εβδομαδιαίο προορισμό του! Και δεν θέλω ζήλιες του τύπου, "μα καλά αυτός κάθεται πιο πολύ στην Αμερική παρά στον Πειραιά (για να ακριβολογούμε στην Γλυφάδα κάθεται), τί ήθελε και ανέλαβε για Δήμαρχος"!!! Συγγνώμη δηλαδή, δεν έχετε ακούσει για διοίκηση εκ του μακρόθεν μέσω των...τηλεπαθητικών ικανοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου; Εξάλλου, η Σύγχρονη Φυσική έχει αποδείξει, ότι μπορεί κάποιος να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα μέσω του φαινομένου των..."ερωτευμένων φωτονίων". Και ο ψηλός, δεν ξέρω για έρωτες αλλα από...φωτόνια άλλο τίποτα! Μες στο φως και τη λάμψη είναι μια tv personna σαν την αφεντιά του! Γι' αυτό άκουσα, ότι επισκέπτεται συχνά το Las Vegas! Την πόλη του φωτός...

Πάντως, ο Φασούλας αργεί αλλά δεν λησμονεί! Μπορεί να μην έχει κάνει κανένα έργο στον Πειραιά αλλά χθες όχι μόνο δήλωσε "παρών" αλλά σχεδιάσε και εξετέλεσε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας (ξέρετε, των Πακιστανών Ινδών, Αφγανών, Ιρακινών, Μπαγκλαντεσιανών και λοιπών λαθρομεταναστών, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία των κατοίκων του Πειραιά στις μέρες μας).

Και μιας και είναι και τρία μέτρα άνθρωπος, δεν μπορεί να σκύψει τόσο πολύ για να τους...φιλήσει στοργικά (μάλλον να τους...γλύψει για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ήθελε) γι' αυτό και είπε να τους διασκεδάσει κομματάκι! Διοργάνωσε λοιπόν συναυλία, φέρνοντας και την κουτσή Μαρία ή μάλλον την κουτσή...Φατμέ και συνεκέντρωσε στον Τινάνειο κήπο, ακριβώς μπροστά απ' το λιμάνι του Πειραιά, όλον τον...άπλυτο, Τριτοκοσμικό συρφετό, που μπήκε λαθραία και παράνομα στην χώρα μας! Και γιατί όχι θα μου πείτε; Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί; Να μην δραπετεύσουν (όχι από τις φυλακές, έτσι κι αλλιώς τους αφήνουν ελεύθερους) από την καθημερινή βιοπάλη του...παραεμπορίου και των κλοπών! Και πού...; Στον Τινάνειο κήπο, σε ένα πάρκο κόσμημα (εγκαταλελειμμένο και μεσ' το σκουπίδι τα τελευταία τριάμισι χρόνια βέβαια) τον οποίον παρέδωσε η Δημοτική Αρχή Αγραπίδη στους Πειραιώτες και τώρα τον χαίρονται και τον ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ που εισέβαλαν στην χώρα μας με την ανοχή των πολιτικάντηδων, οι οποίοι μας κυβερνούν!

Ο Πειραιάς μας...! Μια πόλη θρύλος! Μια πόλη, που θα μπορούσε να γίνει πόλη πρότυπο για το μέλλον, συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη τεχνολογία. Δυστυχώς όμως, το όραμα του σημερινού Δημάρχου δεν είναι το πώς θα λυτρώσει την πόλη από την βρώμα και την υποβάθμιση αλλά το πως θα κλέψει για άλλη μια φορά (την πρώτη φορά έγινε με την συνδρομή των γνωστών media που τον παρουσίασαν ως...σωτήρα και Ολυμπιακάρα, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του απλού Πειραιώτη) την ψήφο όχι των Πειραιωτών τώρα πλέον, οι οποίοι τον έχουν καταλάβει προ πολλού αλλά των ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, μόνο και μόνο για να παραμείνει στον Δημαρχιακό θώκο! Έχει και η αναξιοπρέπεια τα όριά της...


http://biocosmology.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: