Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...

Θεσ/νικη: «Τέλος εποχής» για Παπαγεωργόπουλο

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της δημοτικής του ομάδας ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Όπως είπε θα συνεχίσει το έργο του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010. «Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα αποχωρήσω την 31η Δεκεμβρίου του 2010, από την τιμημένη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης πλήρης, γεμάτος, με ένα αίσθημα ικανοποίησης. Ήταν ένας συναρπαστικός και πολύ παραγωγικός κύκλος, αυτός που τον έζησα ως δήμαρχος. Είναι ώρα να ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος, εξίσου ενδιαφέρων πιστεύω με τους προηγούμενους κύκλους της ζωής μου»,τόνισε.

Πάντως, ο κ. Παπαγεωργόπουλος, επιχειρώντας να δισκεδάσει τις εντυπώσεις ότι στην ουσία εξωθήθηκε σ' αυτή του την απόφαση λόγω της άρνησης της ΝΔ να τον στηρίξει με αφορμή και τα σκάνδαλα στο δήμο, τόνισε ότι αυτή την απόφαση την είχε πάρει ο ίδιος εδώ και τέσσερα χρόνια όταν ήταν για τρίτη φορά υποψήφιος. «Την απόφαση έπρεπε να την κρατήσω μυστική, γιατί πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της Θεσσαλονίκης. Χθες το πρωί ενημέρωσα τον αρχηγό της παράταξης που με στήριξε, τον Αντώνη Σαμαρά και σήμερα το πρωί τους συνεργάτες μου».

Να σημειωθεί ότι χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του κατέστησε σαφές ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να τον στηρίξει για να διεκδικήσει και τέταρτη συνεχή θητεία στη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Για να διαβάσετε ρεπορτάζ σχετικά με την συνάντηση Σαμαρά – Παπαγεωργόπουλου κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7228

Για να διαβάσετε τη δήλωση του νομάρχη, Π. Ψωμιάδη, για την απόφαση του κ. Παπαγεωργόπουλου, κάντε κλικ εδώ : http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7240

Δεν υπάρχουν σχόλια: