Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.

Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Χτες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα. Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!

Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.

http://egersis2.blogspot.com/2010/06/blog-post_3516.html

Αντιρατσιτσικό Φεστιβάλ:Γενική Είσοδος: 6 Ευρώ. Ελεύθερη για μετανάστες!!!!

Έχουν πολύ πλάκα οι επαγγελματίες ''αντιρατσιστές''. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ''Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ'' που διοργανώνουν στις 9, 10 και 11 του Ιούλη στο Άλσος Γουδή!!!, οι μαλάκες Έλληνες που θα πάνε θα πληρώσουν αντίτιμο 6 ευρώ. Οι λαθρομετανάστες όμως θα τη βγάλουν στο τζαμπέ. Είδατε τι ρατσιστές που είναι; Kαι μετά μας πουλάνε παραμύθια περί ισότητας και άλλα τέτοια κωμικά.

http://egersis2.blogspot.com/2010/06/6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: