Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Βαγγέλης Βενιζέλος, "άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε"

Αντί να ζητήσει μία συγγνώμη για τα ρουσφέτια και την "διακριτική αντιμετώπιση" ορισμένων λουφαδόρων (που δυστυχώς συνεχίζονται αδιαλείπτως και επί των ημερών) παιδιά "όλως τυχαίως" γνωστών και ΜΗ εξαιρετέων, αντί για απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα:

Έδωσε γενικόλογη συνέντευξη: "Υπάρχουν δυστυχώς φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας που η κοινωνία πολλές φορές δυστυχώς τα ανέχεται και επικοινωνιακά τα αναπαράγει. Και επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις εφάπτονται και με αυτές τις πτυχές της κοινωνίας, πολλές φορές κινδυνεύουν να μολυνθούν απ’ τα φαινόμενα αυτά. Γι’ αυτό οι διαταγές μου είναι να υπάρχει επαγρύπνηση και υποδειγματική αυστηρότητα. ...
...Για το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένω από ώρα σε ώρα το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και να είστε βέβαιοι ότι θα επιβληθούν εφόσον εντοπιστούν και προσωποποιηθούν οι ευθύνες, που αυτό είναι εύκολο να γίνει, θα επιβληθούν όλες οι αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις και θα σταλεί η δικογραφία και στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη δική του δικαιοδοσία και αρμοδιότητα."

Συμπέρασμα; "άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε" ...και είχα μια μικρή αμφιβολία εάν τότε (2007) κέρδιζε την αρχηγία και η συγκυρία τον έφερνε σήμερα πρωθυπουργό θα είμασταν καλύτερα.
Δυστυχώς σήμερα αποδεικνύει την ενδοτική συμπεριφορά στην ίδια άγονη γραμμή και στα ίδια χνάρια Παπανδρέου στις διατάξεις της "Τρόικας".
...έστω στο τομέα ευθύνης σου απέδειξε ισονομία, αξιοκρατία και ίση αντιμετώπιση του προσωπικού των Ε.Δ.

Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: