Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ρυθμιστές οι μετανάστες!


Στα σκαριά βρίσκονται οι πρώτες υποψηφιότητες μεταναστών για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης της 7ης Νοεμβρίου. Ήδη, στη Λάρισα, παρότι τα χρίσματα και οι υποψηφιότητες δεν «κλείδωσαν«, άρχισε το πρέσινγκ σε μετανάστες με ερείσματα, όπως πρόεδροι Συλλόγων κ.α.


Ρυθμιστές οι μετανάστες! Στη Λάρισα υπολογίζεται ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου περίπου 5.000 μετανάστες εκ των οποίων οι περισσότεροι Αλβανοί.

Το ζητούμενο είναι πόσοι από τους μετανάστες που έχουν κλείσει δεκαετία θα ψηφίσουν καθώς αυτή την περίοδο οι περισσότερο μαστίζονται από την ανεργία και η εγγραφή τους στα δημοτολόγια δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στη Λάρισα ο πρόεδρος του Συλλόγου Ματαναστών κ. Άγγελος Μήτση, δηλώνει με νόημα «έχουμε πρόταση», ωστόσο σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου για να αποφασιστεί εάν και ποιος θα κατέλθει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Λάρισας.

Στα Τρίκαλα επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών κ. Ιλίρ Ντίμπρα δηλώνει πως υπάρχουν σκέψεις να κατέλθει υποψήφιος από το Σύλλογο στο δήμο Τρικκαίων, ενώ στο ίδιος μήκος κύματος κινούνται και οι μετανάστες του νομού Μαγνησίας.

Οι υποψηφιότητες των μεταναστών σίγουρα αποτελεί έναν ακόμη αστάθμητο παράγοντα – κλειδί για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: