Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Τρίκαλα εν όψι των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο νυν δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος που εκλέχτηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν φανατικός υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές θα ξαναβάλει για δήμαρχος έχοντας αυτή τη φορά τη και τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ αλλά όπως φαίνεται και των Οικολόγων Πράσινων!

Στο ΛΑ.Ο.Σ ξέχασαν φαίνεται τη κόντρα τους με τον δήμαρχο και ιδιαίτερα του Ροντούλη με θέμα την προβολή από την ιστοσελίδα του δήμου του συλλόγου Αλβανών Τρικάλων και τις αναφορές του Ταμήλου για ''Μουσολινική νοοτροπία'' και για τα ψηφαλάκια κάνουν ακόμα μια κωλοτούμπα.Δείτε το δημοσίευμα εδώ και προσέξτε τη δήλωση του δήμαρχου για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη πιθανή μη στηριξή του από το ΛΑ.Ο.Σ :
«αν έχει τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αντιλήψεις και δεν σέβεται τα ίσα δικαιώματα δεν μας ενδιαφέρει η στήριξη του».

Όλα ξεχνιούνται όταν έρχεται η εντολή απ την Αραβαντινού...

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Λάρισας ''Ελευθερία'' στο φύλλο της 24ης Ιουλίου ο Ταμήλος θα κάνει αίτηση στο ΛΑ.Ο.Σ για στήριξη αφού εξασφαλίσει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία ενώ θα επιδιώξει και τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων! Που θα βρουν καλύτερο κελεπούρι άλλωστε...

Τελικά εξασφάλισε και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ μετά τη συνάντηση με τον υπεύθυνο για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος κ. Γ. Γαρουφαλιά. Την ίδια στιγμή τοπικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που δεν ξεχνούν τη στάση του δημάρχου απέναντι στο θέμα των Αλβανών αλλά και σε άλλα καίρια ζητήματα αντιδρούν και το ενδεχόμενο της μαζικής παραίτησης είναι πλέον πολύ πιθανό.

http://egersis2.blogspot.com/2010/08/blog-post_9165.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: