Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣ- ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ
«Ψάρευε» τα ανήλικα θύματά του μέσα από σελίδες του Διαδικτύου είτε συχνάζοντας σε νεανικά στέκια κι αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας διάφορα δωράκια, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.
Πρόκειται για 37χρονο κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή της Τούμπας, ομολογώντας ότι επί δέκα χρόνια ασελγούσε σε μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών. Τα ανήλικα θύματα του ανέρχονται -κατά ομολογία του- σε περισσότερα από δέκαπέντε. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης έφτασαν στα ίχνη του δράστη μετά από καταγγελία 39χρονης γυναίκας -μητέρας ενός εκ των παθόντων- η οποία ισχυρίστηκε ότι τον Ιανουάριο του 2009 ο 14χρονος -σήμερα- γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 37χρονο. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη εντόπισε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο. Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας, όπου χθες το απόγευμα ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον ανήλικο. Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία
για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, κατοχή πορνογραφικού ανηλίκων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: