Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010


Διάσπαση ή διάλυση του κόμματος του Καρατζαφέρη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Αδυναμία του κ. Καρατζαφέρη και της κοινοβουλευτικής ομάδας να σταματήσουν τις αντιδράσεις της βάσης του κόμματος μετά τις συνεχείς λανθασμένες επιλογές του προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες των διαχειριστών του e8nikistes.blogspot.com και με επαφές μας με μέλη νομαρχιακών επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ το κόμμα πάει για διάσπαση ή για διάλυση.

Μόνος φαίνεται να μένει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ
Η οργή των στελεχών ξεκίνησε με την ψήφιση του μνημονίου του ΔΝΤ (και εξαιτίας αυτού υπήρξαν πολλές παραιτήσεις ειδικά απο τη νεολαία) και φαίνεται πως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι η στήριξη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές φθαρμένων προσώπων που προέρχονται απο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του κ. Κακλαμάνη για την Αθήνα, του κ. Ταμήλου για τα Τρίκαλα ( ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την αλβανική πρεσβεία στην Ελλάδα), του κ. Τατούλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου και του κ. Ψωμιάδη για την Θεσσαλονίκη.
Η βάση ζητά απο τον κ. Καρατζαφέρη επίμονα να αποσύρει τη στήριξή του σ' αυτά τα πρόσωπα και να πάει στις εκλογές με τα δυνατά χαρτιά που διαθέτει το κόμμα.
Πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Καρατζαφέρης έχει αποφασίσει να στηρίξει τα δυο μεγάλα κόμματα και να μην πάει σε κάθοδο δικών του ψηφοδελτίων γιατί φοβάται την πανωλεθρία που θα έχουν οι συνδυασμοί εξαιτίας των προσωπικών του λανθασμένων αποφάσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=57314&colid=60&dt=2010-08-08%200:0:0&page=2&mode=1&page=3&mode=1&page=4&mode=1&page=1&mode=1

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ειναι, πάει για διάλυση.... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ, πάει για Ντοροποίηση το κομμα