Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ





















Μυστικός Δείπνος Καρατζαφέρη - Νικήτα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 14:06

Δ. Κ.

Από το όμορφο περιβάλλον, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πολιτικών, το μόνο που έλειψε ήταν η… πανσέληνος. Άλλωστε, όλοι την περιμένουμε απόψε, ενώ ο μυστικός… δείπνος έγινε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, χθες βράδυ.

Με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, τα έλεγε μεταξύ τυρού και αχλαδίου με τον νυν δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Στο επίσημο τραπέζι του εστιατορίου ήταν παρών και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Δίπλα τους και ο γνωστός παράγοντας της Κεντροδεξιάς (φημολογείται ότι είναι αυτός που προσπαθεί να ανοίξει ολοένα και περισσότερο τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιώργου Καρατζαφέρη), Κωνσταντίνος Πάσχος.

Όσον αφορά στο μενού περιλάμβανε: για ορεκτικά μπόλικο Σαμαρά και ολίγον τι Κικίλια, κυρίως πιάτο τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και για επιδόρπιο σερβιρισμένο «Δράκο», που δεν είναι άλλο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο…

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 14:07

Δεν υπάρχουν σχόλια: