Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και το όνομα αυτού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα»! Γεγονός ο μειονοτικός συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής

22/9/10

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, η παρουσίαση του συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα», με επικεφαλής την Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Ο μειονοτικός συνδυασμός που ζυμωνόταν για τα καλά τους τελευταίους μήνες στην Κομοτηνή πήρε σάρκα και οστά και αλλάζει για τα καλά τα δεδομένα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο! Στην παρουσίαση του συνδυασμού, δίπλα στην επικεφαλής παραβρέθηκαν οι Αχμέτ Μετέ ψευδομουφτής Ξάνθης, Σαμή Τοραμάν πρόεδρος της Ένωσης «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης και ο Μουσταφά Αλιτσαβούς πρόεδρος του κόμματος DEP. Επίσης το παρών έδωσαν επιστήμονες από την μειονότητα, πρώην δήμαρχοι, νυν κοινοτάρχες, υποψήφιοι βουλευτές των τελευταίων εκλογών, νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Παρουσίαση μειονοτικού συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα»
Στον σύντομο χαιρετισμό της η επικεφαλής του συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου μίλησε για κίνηση που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους πολίτες, ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα σ’ όλους να συστρατευθούν στο σχήμα. Επίσης αναφέρθηκε στο ότι η μειονότητα δεν απολαμβάνει όλα τα δικαιώματά της από την πολιτεία και ότι θα αγωνιστεί γι’ αυτά στο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ κλείνοντας επεσήμανε πως την δεύτερη Κυριακή των εκλογών (επαναληπτικές) η μειονότητα θα γιορτάσει διπλή γιορτή, μία θρησκευτική (Κουρμπάν Μπαϊράμ) και μία πολιτική (εννοώντας την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της μειονότητας στο Δήμο Κομοτηνής).
Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη κίνηση θα υπάρξει και στην Ξάνθη, όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2006. Στο Δήμο Κομοτηνής είναι πρώτη φορά που η μειονότητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ανεξάρτητο συνδυασμό, κάτι το οποίο τινάζει όλες τις στρατηγικές των υποψηφίων δημάρχων στον αέρα! Πάντως μεγαλύτερο πλήγμα θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς η μειονότητα ψηφίζει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια το κυβερνών κόμμα και τους υποψηφίους του!!!

ಪ್ಲಜ್ಜ ಡೆಲ್ popolo


Δεν υπάρχουν σχόλια: