Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙ "ΣΚΥΛΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ- ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

[00:02 | 0 σχόλια ]
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγκλημα με αποδείξεις! Ας επέμβει ένας εισαγγελέας!Πριν από λίγο είδα ότι υπάρχει στο facebook μια σελίδα με τίτλο "Θάνατος στα αδέσποτα"
Ο τίτλος είναι ανόητος αλλά αυτό δεν έχει πια μεγάλη σημασία.
Η νοσηρή σκέψη κάποιων ανθρώπων τους οδηγεί να λένε πράγματα μόνο και μόνο για να προκαλούν, για να υπερασπιστούν την ανυπαρξία τους, για να κερδίσουν λίγο από το ενδιαφέρον μας.
Αυτό όμως που με έκανε πραγματικά να εκραγώ από οργή και να στρέψω το βλέμμα μου αλλού, αηδιασμένος και θυμωμένος, είναι οι απαράδεκτες φωτογραφίες που ανέβασε μια άθλια κοπέλα, ένα κτήνος, ένα ζώο (κι ας μου κάνει μήνυση, αν θέλει) που τη δείχνει να σφάζει ζώα και να φωτογραφίζεται με τα κατακρεουργημένα ζώα αγκαλιά!
Ειλικρινά νιώθω την ανάγκη να καλέσω έναν εισαγγελέα για να την τιμωρήσει!
Ειλικρινά θα ήθελα να δω φωτογραφίες της που θα είναι εκείνη σε αντίστοιχη θέση! Κατάφερε να με κάνει να ξεχάσω τα χριστιανικά μου ιδεώδη, να μη νιώθω για εκείνη κανένα έλεος!
Η κοπέλα προκαλεί τον κόσμο όλο με αυτά που κάνει! Δε θα μου κάνει εντύπωση αν της συμβεί κάποιο κακό!
Μου είναι παγερά αδιάφορος ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση! Είναι ένα καρκίνωμα και πρέπει να αποκοπεί από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας!
Θα ήθελα μέσα από τα μπλογκς και τα σάιτς στα οποία θα στείλω το κείμενο αυτό να ενημερωθεί κάποιος εισαγγελέας, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όλοι οι αρμόδιοι και να συλληφθεί!
Εύχομαι η τύχη της να μην είναι καλύτερη από αυτή των ζώων που βασάνισε και εκτέλεσε! Δεν της αξίζει λύπηση πια... Αν υπάρχει δικαιοσύνη, θα πρέπει να μπει φυλακή για πάρα πολλά χρόνια! Όχι για να σωφρονιστεί, αλλά για να μην τη βλέπει το φως του Ήλιου και μπας και ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! http://news24gr.blogspot.com/2010/09/facebook_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: