Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Αίσχος...έκαψαν Ελληνική σημαία!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Γράφει ο Γιάννης Γεωργιάδης
Στην Κύπρο του 21ου αιώνα ο ανθελληνισμός καλπάζει...!
Ξεπεράστηκαν τα όρια. Ένας οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία και την κρατούσε με καμάρι την ώρα που καιγόταν! Αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Κόντη, Πουρσαϊτίδη και Χιώτη και με πρωτοβουλία του τελευταίου πήραν μια ελληνική σημαία και πανηγύρισαν το τελικό 3-0 στο τέλος του αγώνα, επιδεικνύοντας την σε όλο το γήπεδο.«Είμαστε όλοι Έλληνες.
Μην ξεχνάτε ότι αυτό το νησί έχει και Έλληνες νεκρούς», τόνισε –αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Διονύσης Χιώτης και συνέχισε: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να θίγει την αξιοπρέπειά μου. Ελπίζω αυτό να πείσμωσε και τους Ελλαδίτες της Ομόνοιας. Ήταν ένα φρικιαστικό θέαμα», κατέληξε.
Δεν πέρασαν παρά μόνο κάποια χρόνια που κάποιοι έχυσαν ποτάμια αίμα για να παραμείνει τούτος ο τόπος Ελληνικός. Έδωσαν ότι πιο σημαντικό, την ίδια τους την ζωή, για να μας παραδώσουν την γη των προγόνων τους όπως την παρέλαβαν, ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Λίγες δεκαετίες μετά, χρήμα από τις ξένες μεγάλες δυνάμεις, και τα "κατάλληλα" άτομα (πολιτικάντηδες & διάφοροι θολόκουλτουριάρηδες) ήταν αρκετά για να μπει το σχέδιο να αφανιστεί ο Ελληνισμός από αυτό το τόπο.
Όσα δεν κατάφεραν, με κατοχή, βία, τρομοκρατία και καταπίεση, τα καταφέρνουν εν καιρό ειρήνης και "δημοκρατίας".
Στην Κύπρο του 21ου αιώνα ξεχάστηκαν αξίες και ιδανικά, μα πάνω από όλα τα Ελληνικά ιδεώδη που μεγάλωσαν τόσες και τόσες γενιές των προγόνων μας. Ο κόσμος παρακολουθεί, μέσα στο λήθαργο που του επέβαλαν να είναι, χωρίς να αντιδρά! Επιτρέπει να του μιλάνε για "λύσεις" ξεπουλήματος, τύπου ομοσπονδίας σαν να είναι το θείο δώρο, να δίνουν συγχωροχάρτι στον εισβολέα κατακτητή που λεηλάτησε την γη μας και τις πατρογονικές μας εστίες, να παρουσιάζουν τον βάρβαρο Τούρκο εισβολέα ως "αδελφό", και να παρουσιάζουν πλέον, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας αδέλφια, που έδωσαν την ίδια τους την ζωή για να παραμείνει αυτή η γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ως εισβολείς (!!!), και να λέει και ευχαριστώ.
Αποκορύφωμα όλων αυτών, των δραματικών γεγονότων που συμβαίνουν, ήρθε να δέσει σαν κερασάκι στην τούρτα, το κάψιμο Ελληνικής σημαίας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε χθες. Δεν θα ασχοληθούμε με το ποιος το έκανε, αλλά με την πράξη, που δείχνει που έχουμε καταντήσει σαν κοινωνία, με τους αδέξιους πολιτικούς χειρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την αντεθνική νοοτροπία που συντηρείτε, με την ανοχή όλων των κομμάτων πάσης αποχρώσεως και όχι μόνο.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: