Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Π.Ε.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με αφορμή τη διεξαγωγή των επικείμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιθυμεί να γνωστοποιήσει τις θέσεις και τις απόψεις του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Έπειτα από τις πολλές παροτρύνσεις που δεχθήκαμε από συναγωνιστές και φίλους για αυτόνομη κάθοδο μας στις εκλογές, με σκοπό τη συγκρότηση ενός αμιγώς εθνικιστικού ψηφοδελτίου, οφείλουμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με την αποστασιοποίησή μας. Πρώτον και κυριότερον ο Πατριωτικός Σύνδεσμος εκ φύσεως φέρει την επωνυμία "σύνδεσμος" και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτικό φορέα. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να λάβει μέρος σε καμιά εκλογική αναμέτρηση. Επιπλέον, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, δε μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε καν κάτι, που για εμάς είναι εντελώς ανούσιο. Τέλος δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ο Σύνδεσμος ήταν, είναι και θα παραμείνει ακομμάτιστος.
Είμαστε εντελώς αντίθετοι με το υπάρχον εκλογικό σύστημα, το οποίο πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και γενικώς των ολίγων. Το σχέδιο "Καλλικράτης" από την άλλη αποτελεί την κερκόπορτα του Έθνους και της εδαφικής ακεραιότητος της πατρίδος μας αφού μπορεί να καταστεί αιτία ανεξαρτητοποίησης περιοχών όπως η Θράκη μας και η Κρήτη. Εκεί δηλαδή που έστω και οι ελάχιστες φωνές αυτονόμησης μπορεί να γίνουν ισχυρότατες, συνεπικουρούμενες από ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Για εμάς τους εθνικιστές η εναντίωση ενάντια στο μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο. Για το συγκεκριμένο λόγο καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από τις εκλογές, εκφράζοντας έτσι την απέχθειά τους απέναντι στα κόμματα του μνημονίου, αλλά και σε εκείνα που απαθή παρακολουθούν την όλη κατάσταση μέσα στη βουλή. Μακρυά λοιπόν από συνδυασμούς οι οποίοι έχουν κάποια κομματική στήριξη, ακόμα κι από εκείνους με "πατριωτικά" προσωπεία, όπως αυτών του ΛΑ.Ο.Σ. 'Οποιος επιθυμεί μια άλλη γραμμή από εκείνη της αποχής, μπορεί να στηρίξει μέσω της ψήφου τους υποψηφίους ανεξάρτητων συνδυασμών, εφόσον αυτοί έχουν να επιδείξουν κάποιες εθνικιστικές περγαμηνές κι εφόσον ο συνδυασμός τους δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς.
Ευχόμαστε βέβαια καλή επιτυχία στους συνδυασμούς οι οποίοι έχουν τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, του εθνικιστικού φορέα που κατέρχεται αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Αυτό γιατί όλοι γνωρίζουμε την αγωνιστικότητα και το εθνικό φρόνημα των μελών και της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι είναι ντροπή για τους κατοίκους του νομού Λαρίσης που εδέχθησαν τη δημιουργία του Δήμου Κιλελέρ αφού πρόκειται για μια ονομασία που μας γυρνά πίσω στα χρόνια της σκλαβιάς και της φοβέρας, χάριν ενός μικρού ξεσηκωμού εκείνων που επί αιώνες υποτασσόταν στην άτιμη τουρκιά.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σεΐχηδες και ψιλικατζήδες


O κ. Παμπούκης εξέφρασε οργή για τους σεΐχηδες που τον εξέθεσαν για το ναυάγιο της επένδυσης στον Αστακό.. Προσώρας λέει ότι οι Αραβες δεν είναι σοβαροί γιατί ακύρωσαν αναπάντεχα την ανέγερση μονάδας παραγωγής ενέργειας. Και μόνο το είδος της επένδυσης δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει η κυβέρνηση την ανάπτυξη. Δέχτηκαν λοιπόν να κουβαλούν οι Αραβες τα σκουπίδια τους στην Αιτωλοακαρνανία: ό,τι περισσεύει από την επεξεργασία του πετρελαίου, το λεγόμενο ελπιτζί (LΡG), το καίνε στην Αραπιά προκαλώντας ασυγχώρητη μόλυνση. Αν δεν κόψουν το συνήθειο, θα πληρώσουν πρόστιμα, αρχής γενομένης από το 2013. Το LΡG μπορεί να αξιοποιηθεί για την παραγωγή ενέργειας, οπότε οι Αραβες κανόνισαν να το επεξεργαστούν και να πουλήσουν ως γκάζι στους Ιταλούς. Ερώτημα αφελούς: Γιατί δεν χτίζουν το εργοστάσιο απευθείας στην Ιταλία, να γλιτώσουν και τα μεταφορικά; Είναι απλό: οι προηγμένες χώρες δεν θέλουν επικίνδυνες εγκαταστάσεις στα εδάφη τους. Ο κ. Παμπούκης αποδεχόμενος την επένδυση στον Αστακό έκανε ένα περιβαλλοντικό σκόντο.. Η ιδέα για γρήγορες και καθαρές επενδύσεις συνδέθηκε με μια ρυπογόνο επένδυση και με ουρανοξύστες στον Αγιο Κοσμά.
Και μια λεπτομέρεια: για να πείσουν ότι ο Αστακός είναι μια «πράσινη» επένδυση είπαν ότι συν τω χρόνω θα παραγάγουν βιοκαύσιμα μαζεύοντας φύκια. Προφανώς το ρητό για τις μεταξωτές κορδέλες παραμένει αμετάφραστο εις την αραβική.
Πηγή:βήμα