Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ''

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΑΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
''ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ BLOG TΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;'' ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ O YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Κοινώς παίρνουμε μια άποψη, τη βαφτίζουμε ακροδεξιά και την απαγορεύουμε ''δημοκρατικότατα''.

Οι Πασόκοι έχουν χάσει πραγματικά κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Τρέμουν την οργή του λαού και αναρωτιούνται τι θα συμβεί αύριο αν το φαινόμενο ''Άγιος Παντελεήμονας'' εξαπλωθεί και σε άλλες πλατείες και σε άλλες γειτονιές, πράγμα που συμβαίνει βέβαια αλλά αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου... Η ψευτοδημοκρατικότητά τους είναι τέτοια που φτάνει στο σημείο να διαμαρτύρονται γιατί άκουσον άκουσον:
''Σήμερα, απόψεις ακροδεξιών, αναρτώνται σε blog της πόλης μας.
Αύριο τι θα συμβεί;''

διαβάζουμε στο ιστολόγιο του υποψηφίου δημάρχου Περιστερίου Κώστα Λαλένη και σχολιάζουμε.

Κ. Λαλένης: Ανέλαβαν δράση οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, ερωτηθείς για ανάρτηση σε blog αναφορικά με τη συμμετοχή αλλοδαπών στο ψηφοδέλτιό του και για ενδεχόμενη κατασκευή τεμένους στην πόλη, δήλωσε:
«Μπροστά στη διαφαινόμενη νίκη μας, ανέλαβαν δράση οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές. Αφού, διαπίστωσαν ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου προσκρούουν στις θετικές γνώμες του Περιστεριώτικου λαού, βάλλουν εναντίον μελών του συνδυασμού μας. Αντιλαμβάνομαι και περιμένω τον πανικό όσων αναρτούν ψεύδη και μάλιστα ανώνυμα, προκειμένου να πλήξουν την παράταξή μας, μπροστά στην αναμενόμενη νίκη μας.

Το μόνο όπλο που απέμεινε στα χέρια τους είναι η προβοκάτσια. Δεν έχουν επιχειρήματα και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. (Τα προβλήματα από την παρουσία των λαθρομεταναστών προφανώς εννοεί...) Η τακτική τους όμως ανήκει σε άλλες εποχές. Στο χθες. Εκεί που ζουν οι ίδιοι. Οι τακτικές του Γκέμπελς (πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει) ανήκουν στο παρελθόν. (στο παρόν ανήκουν. π.χ. πες πες τους κατοίκους ρατσιστές, ακροδεξιούς, φασίστες κτλ κτλ κάτι θα μείνει!) Στις μέρες μας, το μόνο που καταφέρνουν οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές είναι να γίνονται αστείοι. (Θα δούμε παρακάτω ποιος γίνεται αστείος..)

Προφανώς ξεχνούν πόσα ελληνόπουλα σπουδάζουν στο εξωτερικό. (Τι σχέση έχουν οι ορδές λαθρομεταστών με τους Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού μόνο ο Λαλένης και το συνάφι του μπορεί να ξέρει, προφανώς καμιά λέω εγω)
Ξεχνούν πόσοι Έλληνες εργάζονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Όχι πια σαν μετανάστες της δεκαετίας του 1960 αλλά ως επιστήμονες, σε νοσοκομεία, σε εταιρείες υπολογιστών κ.α. (Πάλι το παραμύθι με τους Έλληνες μετανάστες...σχετική απάντηση εδώ)
Ξεχνούν ότι κάποιοι από όλους αυτούς έχουν επισκεφτεί κάποιον αλλοδαπό επιστήμονα ή κάποιο κατάστημα αλλοδαπών. (βλέπετε η χώρα έχει γεμίσει αλλοδαπούς επιστήμονες σ.σ στη κλεψιά, στις δολοφονίες, στους βιασμούς πράγματι έχουν γίνει επιστήμονες)

Και ρωτώ: Εάν έρθει ο Γιακούμπ στη χώρα μας, να τον διώξουμε; (Στον Αιγύπτιο γιατρό Μαγκντί Γιακούμπ αναφέρεται. Μήπως ο διακεκριμένος καρδιολόγος πήγε στη Μεγάλη Βρεταννία ως λαθρομετανάστης και δεν το ξέρω; Aφήστε που δεν έχει καμιά σχέση αυτό το παράδειγμα με τις ορδές των λαθρομεταναστών)

Να αμφισβητήσουμε τον μουσουλμάνο Ορχάν Παμούκ, ο οποίος, το 2006 πήρε Νόμπελ λογοτεχνίας;
(Για τους λαθρομετανάστες μιλάμε ή για τη συγγραφική αξία του Παμούκ;)

Εάν ζούσε ο Πακιστανός, θεωρητικός φυσικός και Νομπελίστας Αμπντούς Σαλάμ, σίγουρα θα γελούσε. (Για τους λαθρομετάστες υποτίθεται ότι μιλάμε πάλι;)

Εάν ζούσε ο Ευγένιος Σπαθάρης, σίγουρα θα τους έκανε πρωταγωνιστές σε παραστάσεις του.
(Μάλλον εσένα θα έκανε μ αυτά που γράφεις)

Θέλω να υπενθυμίσω την αλήθεια για το τζαμί στην Αττική, σε όλους αυτούς, που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν την αλήθεια, με στόχο να πιάσει τόπο η λάσπη που ρίχνουν.

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ότι η ίδρυση τεμένους, είναι θέμα και απόφαση της κεντρικής διοίκησης και αφορά περιοχή της ανατολικής Αττικής.( Εδώ πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα για να μην εκτεθούμε εν όψι εκλογών)

Τα ψεύδη τους δεν «πουλάνε» πια. Ανήκουν στην εποχή τους. Στο χθες. Εκεί που τους κατέταξε ο ελληνικός λαός.( Να δείτε εσάς που σας έχει κατατάξει...)

Επίσης, για όσους εσκεμμένα ξεχνούν την άποψη μου για τη μεταναστευτική πολιτική, τους υπενθυμίζω τη δήλωσή μου στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.(για να δούμε, για να δούμε)

Η δήλωσή μου είναι η εξής: ‘’Όταν η Ελλάδα άρχισε να υποδέχεται μετανάστες, ως άπειρη χώρα, βρέθηκε σε σύγχυση και έκανε λάθη. (Η Ελλάδα γενικώς όχι οι κυβερνήσεις που τους έφεραν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν...) Είχε να αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες μεταναστών. Ήρθαν οικονομικοί μετανάστες, άνθρωποι που ήθελαν να αποφύγουν τον πόλεμο στην πατρίδα τους (λιποτάκτες και προδότες δηλαδή) και βέβαια κάποιοι που είδαν την Ελλάδα, ως αγορά εύκολου πλουτισμού από προϊόντα παρανομίας. Η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να είναι αποτελεσματική, ώστε να συνδράμει στην οικονομική ανάπτυξη. (Θυμάστε τη μπαρούφα: Oι μετανάστες έχουν βοήθησει στην οικονομική ανάπτυξη;) Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει μετανάστης και να γίνει διαχωρισμός από τον αλλοδαπό κακοποιό.(Από τη στιγμή που όλοι είναι λαθρομετανάστες είναι παράνομοι αλλά τους νόμους τους εφαρμόζουμε όπου γουστάρουμε ''δημοκρατικα'' πάντα )
Να ληφθούν αποφάσεις για τον αριθμό που αντέχει η χώρα,(καλά ξυπνητούρια) να οριστούν οι όροι για την ένταξή τους (όχι να τους απελάσουμε αλλά να τους εντάξουμε) και αφού συμβεί αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας. (δηλαδή δικαίωμα ψήφου, δικαίωμα να πηγαίνουν στο στρατό και να γίνονται αξιωματικοί, να μπορούν π.χ. να γίνουν αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ, να μπουν στην ΕΥΠ κτλ κτλ ) Οι τοπικές κοινωνίες δυστυχώς περιθωριοποιούν τους μετανάστες.(γιατί άραγε;) Πρέπει λοιπόν να αναπτύξουμε ένα δίκτυο κοινωνικής ασφάλειας που να εγγυάται τα στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματά τους ( τα παραπάνω όπως καταλάβατε μεταφράζονται ως στοιχειώδη, για τα πραγματικά στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων μούγκα στη στρούγκα)

Επιθυμούμε η μετανάστευση να γίνεται από επιλογή και όχι από ανάγκη (σπουδές κ.α.).
(Άρα να εξακολουθούν να έρχονται ορδές)

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέκος Αλαβάνος, δέχτηκε επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα από ακροδεξιά στοιχεία.( το λέγε λέγε κάτι θα μείνει που λέγαμε προηγουμένως)

Σήμερα, απόψεις ακροδεξιών, αναρτώνται σε blog της πόλης μας.
Αύριο τι θα συμβεί;
(Να τα καταργήσετε δημαδή τα ιστολόγια που δεν γουστάρετε και να τους απαγορεύσετε να σχολιάζουν....Ζήτω η δημοκρατία!!!)

Οι προοδευτικές δυνάμεις του Περιστερίου, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας πριν να είναι αργά.(Οι ''προοδευτικές δυνάμεις'' που ζητάνε να μην εκφέρουν άποψη όσοι διαφωνούν μαζί τους...Άλλα η πρόοδος!!!)

Στις 7 Νοεμβρίου πρέπει να δώσουμε ηχηρή απάντηση σε αυτά τα στοιχεία.

Επαναφέρω την πρότασή μου για την ανάγκη νέας δημοτικής συνεργασίας, προκειμένου να τροχοπεδήσουμε φαινόμενα και συμπεριφορές σαν αυτές που βιώνει ο Άγιος Παντελεήμονος. (Προφανώς δεν μιλάει για την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα των λαθρομεταστών αλλά για τους ....ακροδεξιούς, είπαμε: ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ) Πρέπει να βάλουμε τέλος στον πολιτικό και οικονομικό κατήφορο του Περιστερίου. Η πρότασή μου, για μια νέα δημοτική συνεργασία γίνεται πλέον πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα.

ΥΣ. Ο υπογράφων το κειμενο δεν έχει σχέση με τα ...''ακροδεξιά'' σχόλια που αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος σε blog του Περιστερίου και αγνοεί το γεγονός αυτό.

egersis

Δεν υπάρχουν σχόλια: