Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το 62,7% των Αλβανών είναι υπερ της δημιουργίας "Μεγάλης Αλβανίας"...!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

ΑΛΒΑΝΙΑ
Το 62,7% των συμμετασχόντων στην έρευνα "Balkan Monitor" της εταιρίας "Gallup", στην Αλβανία, δήλωσε ότι στηρίζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας"

Την ίδια θέση στηρίζει το 81% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσσοβο και το 51,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην πΓΔΜ. Το 32% των ερωτηθέντων στην Αλβανία, το 29% των ερωτηθέντων στο Κόσσοβο και το 6,8% των ερωτηθέντων στην πΓΔΜ πιστεύουν ότι η "Μεγάλη Αλβανία" θα προκύψει από την ένωση της Αλβανίας με το Κόσσοβο.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 48,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στο Κόσσοβο, το 41,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην πΓΔΜ και το 25,8% των ερωτηθέντων Αλβανών στην Αλβανία, πιστεύουν ότι η "Μεγάλη Αλβανία" θα δημιουργηθεί γρήγορα. Η έρευνα έδειξε, επίσης, ότι το 29,8% των ερωτηθέντων δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στις εκλογές που διεξάγονται στη χώρα, το 47,1% δεν εγκρίνουν το έργο του πρωθυπουργού...
το 38,8% θεωρούν ως πολύ σοβαρό πρόβλημα τη διαφθορά και το 81,9% δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς της χώρας.
Το 38% εκτιμά πως, μετά την κατάργηση των αδειών εισόδου για τους πολίτες της Αλβανίας που ταξιδεύουν στη ζώνη Σινικών, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του μεταναστευτικού ρεύματος.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: