Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Οι πράσινοι προδότες στηρίζουν τους "Μακεδόνες" του "Ουράνιου τόξου"...!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Αφυπνισθείτε Έλληνες!!
Στελέχη του «Ουράνιου Τόξου» υποψήφιοι σε Φλώρινα και Έδεσσα με το ΠΑΣΟΚ...!

Μπορεί στην Φλώρινα το «Ουράνιο Τόξο», το κόμμα της λεγόμενης «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα» να μην λαμβάνει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές , στελέχη του όμως είναι διασκορπισμένα σε διάφορους συνδυασμούς – με τα περισσότερα να συνωστίζονται σ’ αυτόν της Όλγας Μυλωνά-Μουσίου, της στηριζόμενης από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιας στην Φλώρινα.
Όπως προκύπτει από έρευνα του έγκυρου ιστολογίου TAXALIΑ (http://taxalia.blogspot.com/), το «Ουράνιο Τόξο», η οργάνωση των δήθεν «Μακεδόνων», αυτών δηλαδή που υποστηρίζουν ότι είναι «κάτοικοι Ελλάδας μακεδονικής εθνικής ταυτότητας», λαμβάνει μέρος στα υποστηριζόμενα από το ΠΑΣΟΚ ψηφοδέλτια σε Φλώρινα και Έδεσσα με τα στελέχη του Αναστασιάδη, Δήμτση, Πούγιο, Πασόη και άλλους. Στην δε Αριδαία, με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει επίσης στέλεχος του «Ουράνιου Τόξου».
Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, το Vinozito ανήρτησε δελτίο Τύπου, όπου αναφέρεται ότι το «Ουράνιο Τόξο» δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω της αδυναμίας του να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις μιας προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και λόγω της αδυναμίας των μικρών κομμάτων να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για τον Καλλικράτη.
Την προηγουμένη, 26 Οκτωβρίου, η ιστοσελίδα του «Ουράνιου Τόξου» αναφερόταν εκτενώς στο θέμα. Σημειωτέον ότι όποτε τίθεται θέμα με αφορμή την συμμετοχή τους σε εκλογές προσπαθούν να πείσουν ότι είναι πραγματικά ανεξάρτητοι και το «κόμμα» τους ανενεργό . Προφανώς ενεργή είναι… μόνο η ιστοσελίδα τους, που λειτουργεί υπό το λογότυπο «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο, Πολιτικό Κόμμα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα, Μέλος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας – Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα (EFA-EPP), Μέλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων ( FUEN).
Και βέβαια, σε όλα τα κείμενά τους η Φλώρινα έχει δίπλα και την ονομασία Λερίν, καθώς επιμένουν να αλλάζουν τα ονόματα των τοπωνυμίων.
Στο κείμενο καταγγέλλεται ότι ο νέος νόμος δεν διασφαλίζει, όπως γράφουν, ποσοστώσεις στη συμμετοχή «μειονοτικών ομάδων». Και καλούνται τα μέλη και οι συμπαθούντες του κόμματος να ψηφίζουν «άτομα-προσωπικότητες που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε λίστα υποψηφίων με βάση κριτήρια που καθορίζει η πολιτική ιδεολογία – στάση του Τόξου όλα αυτά τα χρόνια».
Όπως γράφουν, «θεωρούμε ότι υποψήφιος εκλεγμένος με μακεδονική εθνική συνείδηση δίνει την δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερη – χρήσιμη συμμετοχή στα κοινά σε αυτοδιοικητικές πολιτικές. Υπό αυτά τα πλαίσια, από την μία είναι σημαντική η ηθική ακεραιότητα οποιουδήποτε υποψηφίου για να ψηφισθεί και να συμμετέχει στα κοινά. Από την άλλη δε βασική προϋπόθεση για να ψηφισθεί υποψήφιος είναι η ιδεολογική δημόσια τοποθέτηση υποψηφίου για τα δικαιώματα των εθνικά Μακεδόνων σε δημοτικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».
Το κείμενο είναι σαφές. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν δημόσια τοποθετηθεί και αυτοπροσδιοριστεί ως «εθνικά Μακεδόνες». Και αυτό σημαίνει πως όποιος συνδυασμός περιλαμβάνει τα στελέχη του Ουράνιου Τόξου/Vinozito στις λίστες του δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει παραπλανηθεί.
Τα μέλη της οργάνωσης δηλώνουν «Μακεδόνες, εθνικής μακεδονικής συνείδησης, πολίτες της Ελλάδος», που «αγωνίζονται για τα ανθρώπινα, εθνικά πολιτικά και πολιτιστικά δικαιώματα της μακεδονικής εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα» και αποκαλούν την Φλώρινα Λερίν, την Εδεσσα Βόντεν, το Κιλκίς Κουκούς, την Καστοριά Κοστούρ και την Θεσσαλονίκη Σολούν!
Είναι γνωστό ότι δια της κατασκευής γλωσσών επιχειρείται η κατασκευή μειονοτήτων και πως οι του Ουράνιου Τόξου υποστηρίζουν πως η δική τους «μειονότητα», προέκυψε «από τις μετακινήσεις πληθυσμών μετά τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου».
Δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του Ουράνιου Τόξου συμμετέχουν σε επίσημα ψηφοδέλτια σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις εκλογές του 2002 με τον συνδυασμό του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για τη νομαρχία της Φλώρινας – ο οποίος κέρδισε στις εκλογές και ο οποίος στο προεκλογικό φυλλάδιό του είχε περιλάβει στους προγραμματικούς στόχους του και την επάνοδο όλων των πολιτικών προσφύγων ως εάν να επρόκειτο για αυτοδιοικητικό θέμα – είχε εκτεθεί και είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος (υπεύθυνος μάλιστα για θέματα Νεολαίας, Πολιτισμού και Παιδείας) ο κ. Δήμτσης, σημερινός υποψήφιος με την κ. Μυλωνά – Μουσίου.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: