Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η Αθήνα πειραματόζωο της ισλαμοποίησης...!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν στην περιοχή της Ομονοίας και κατέληξαν με πολιορκία του Δημαρχείου της Αθήνας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, δύο μόλις ημέρες μετά τις καταλήψεις δημοσίων χώρων για την τέλεση λατρευτικών τους τελετών.
Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου αλλοδαπών παρεμπόρων από ολιγομελή δύναμη της δημοτικής αστυνομίας. Οι παράνομοι τους επιτέθηκαν και αμέσως σε βοήθειά τους έστερξαν διάφοροι άλλοι λαθρομετανάστες. Αυτό που επακολούθησε όμως ξεπερνά κάθε είδους φαντασία. 'Ολο και περισσότεροι λαθρομετανάστες μαζευόντουσαν, προκαλώντας διεύρυνση των επεισοδιών.

Και ξαφνικά, "όλως τυχαίως" κυκλοφόρησε μια φήμη, για ένα κοράνι που κάποιοι αστυνομικοί ... κατέστρεψαν. Τα επεισόδια εξελίχθηκαν σε πορεία λαθρομεταναστών, η οποία κατέληξε στην πλατεία Κοτζιά και μπροστά στο Δημαρχείο Αθηνών.
Παρόντας και ο νεοκλεγής δημοτικός σύμβουλος του ΑΝΤΑΡΣΙΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, σε ρόλο οργανωτή. Από ό,τι μαθαίνουμε όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως περίμενε, καθώς οι περισσότεροι διαμαρτυρόμενοι, αντί να συνταχθούν στον ...μαρξιστικό αγώνα, προτίμησαν να προσευχηθούν... Τζάμπα λοιπόν τα "αντιφασιστικά" πανώ που κουβαλούσε ο κ. Κωνσταντίνου.
Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη επίδειξη δύναμης από πλευράς μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, οι οποίοι θέλησαν να διαμηνύσουν ότι το όποιο καθεστώς ελέγχου των δραστηριοτήτων τους υπήρχε, πλέον ανήκει στο παρελθόν.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: