Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Παρεμπόριο και κοράνι...!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Μια ακόμη διάσταση των επεισοδίων της περασμένης εβδομάδος, έρχεται στο φώς της δημοσιότητας, μετά την επίσημη καταγγελία του συνδικαλιστικού οργάνου των μικροπωλητών Ελλάδος.
Η συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη, η οποία αντιμετωπίζει το φάσμα της καταστροφής λόγω της ανεξέλεγκτης διάστασης που έχει λάβει το παρεμπόριο, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, με την οποία μιλά για κάποιους που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα το κοράνι, για να μπορούν να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους.
Υπόγειες μεθοδευμένες κινήσεις γίνονται από πλευράς των παρεμπόρων αλλοδαπών με σκοπό τους την συνέχιση πώλησης μαϊμού προϊόντων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαπών μουσουλμάνων στα γραφεία μας (οι οποίοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμα του μικροπωλητή), υπάρχουν μεταξύ αυτών ορισμένοι αρχηγοί οι οποίοι πωλούν στη χοντρική σε ομοεθνείς τους εμπορεύματα χωρίς παραστατικά...
και επειδή τα είδη είναι σε απεριόριστες ποσότητες, με πρόσχημα το κοράνι μαζί με τα εμπορεύματα αυτοί οι χοντρέμποροι( και αφού δεν υπάρχουν παραστατικά) τροφοδοτούν όλους τους παρέμπορους με νεο-εκτυπωμένα αποσπάσματα από το κοράνι, ούτως ώστε σε ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας για κατάσχεση των εμπορευμάτων να προφασίζονται ότι υπήρχε δόλος και ότι οι χριστιανοί δημοτικοί αστυνομικοί, κατάσχουν το προσευχολόγιό τους, με σκοπό την καταστροφή του.
Αυτομάτως υπάρχει λόγος επανάστασης εκ μέρους τους κατά των κακών χριστιανών Ελλήνων για να συνεχιστεί η αισχροκέρδεια του παρεμπορίου, εις βάρος όλων όσων ασκούν και πωλούν νόμιμα τα εμπορεύματά τους.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: