Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Γ. Δημαράς: Παραιτούμαι γιατί εγώ δεν είμαι αναξιόπιστος

Την αποφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα θα ανακοινώσει τελικά σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο Γιάννης Δημαράς.

Παρότι κ. Δημαράς βρέθηκε πολύ κοντά στην απόφαση να παραιτηθεί μετά από τις έντονες πιέσεις που του ασκήθηκαν από τους στενούς του συνεργάτες, τελικά έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί ώστε να μην αποδειχθεί ανακόλουθος σχετικά με τη δηλωσή του το βράδυ των εκλογών.

«Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού», αναφέρρει σύμφωνα με πληροφορίες στη δηλωσή του και διαβεβαιώνει ότι «η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί».

Να σημειωθεί ότι τη θέση του Γιάννη Δημαρά θα καταλάβει ο Στέφανος Τζουμάκας.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Δημαρά είναι το εξής:

«Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.
Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.
Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί.
Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού.
Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών.
Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών. Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πο
λιτών. Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια.»
http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: