Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών με πιστωτικές κάρτες του… Μεγάλου Αλεξάνδρου!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Εν' όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, πάρα πολλοί φαίνεται ότι ασχολούνται εσχάτως με τα ζητήματα των διαφόρων πόλεων. Αυτό καθ' αυτό δεν είναι κακό. Ξεχνάμε όμως, ότι καθώς εμείς για μία ακόμη φορά γυρίζουμε στα εσωτερικά μας, κάποιοι συνεχίζουν την προπαγάνδα τους σε διεθνές επίπεδο, για να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας μας.
Αναφερόμαστε φυσικά στους Σκοπιανούς, οι οποίοι συνεχίζουν την εκστρατεία τους σε όλο τον κόσμο, την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος κοιμάται.
Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος παρόλη την προεκλογική του εκστρατεία, δεν ξεχνά να ασχολείται και με τα καμώματα των Σκοπιανών. Έτσι λοιπόν, έφερε στην Βουλή ακόμη ένα θέμα, σχετικό με προκλήσεις των Σκοπιανών.
Στην ερώτησή του, ο κ. Βελόπουλος αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες του Σκοπιανού Τύπου, οι “καλοί μας γείτονες” προχώρησαν στην έκδοση πιστωτικών καρτών, με την εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάνω σε αυτές, ενώ τα έσοδα, θα τα καρπωθεί η περιβόητη στο εξωτερικό οργάνωσή τους, που ονομάζεται “United Macedonian Diaspora”, η οποία και στο παρελθόν έχει προκαλέσει με διάφορες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να εκπροσωπεί και έναν μεγάλο αριθμό “Μακεδόνων” με δήθεν καταγωγή την ελληνική Μακεδονία.
Ρωτά λοιπόν ο Κυριάκος Βελόπουλος τον κ. Δρούτσα, εάν το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, γνωρίζει για την έκδοση αυτών των καρτών, με την εικόνα του Έλληνα στρατηλάτη επάνω τους. Αλλά και εάν οι καθημερινές προκλήσεις και ο άκρατος σωβινισμός των Σκοπιανών, επιβάλλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση του κρατιδίου τους, από ελληνικής πλευράς.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: