Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» φωνάζουν οι Έλληνες…!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Μια φράση που ακούγεται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα…!
Οι περισσότεροι Έλληνες πλέον έχουν αντιληφθεί πως ότι συμβαίνει στην χώρα μας έχει συγκεκριμένους και πολύ καλά σχεδιασμένους σκοπούς, για την πραγματοποίηση των οποίων εργάζονται σθεναρά οι κυβερνώντες και το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων πολιτικών, συνιστώντας το λεγόμενο «πολιτικό σύστημα των προσκυνημένων». Ξεκινώντας από τη μεθοδευμένη εποίκηση της χώρας μας από λαθρομετανάστες και ότι συνεπάγεται αυτό…μέχρι την οικονομική κατοχή και εξαθλίωση των Ελλήνων που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το πολιτικό σύστημα των «προσκυνημένων», που έχουν τις τύχες του Ελληνικού λαού στα χέρια τους, επί δεκαετίες, ώθησε τον λαό στην εκμάθηση των πελατειακών σχέσεων μεταξύ «ψηφοφόρων – κομμάτων», ένα πελατειακό σύστημα που εκ των πραγμάτων μας οδήγησε σε κυβερνήσεις προδοτών και ανθελλήνων που το μοναδικό τους μέλημα ήταν ο προσωπικός οικονομικός πλουτισμός και η τυφλή υπακοή προς τα ξένα κέντρα εξουσίας, που επιθυμούν τον αφελληνισμό μας και την διάσπαση της κοινωνικής μας συνοχής.
Οι Έλληνες λοιπόν επί δεκαετίες ανέβαζαν στο θρόνο προδότες…και τους αντικαθιστούσαν αργότερα με ανθέλληνες. Δυστυχώς στην εναλλαγή αυτή, στον «θρόνο» της εξουσίας, δεν είχαμε την τύχη να ανεβάσουμε ούτε καν κάποιον φιλέλληνα. Για Έλληνα πατριώτη….ούτε λόγος! Ο Ελληνικός λαός λοιπόν σήμερα, είτε προέρχεται από τα αριστερά…είτε από τα δεξιά…συμφωνεί σε ένα πράγμα. Το υπάρχων πολιτικό μας σύστημα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν θέλει το καλό του Ελληνικού λαού. Δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες. Ξεκινώντας από τα κυβερνητικά κόμματα και τους κατά καιρούς υποστηρικτές τους….που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά…! Το έργο τους μιλάει από μόνο του. Είμαστε πλέον σε τέτοια θέση που μας επιτρέπεται, αν μη τι άλλο, να ονομάζουμε την πολιτική τους…ανθελληνική! Συνεχίζοντας με τα κόμματα της αριστεράς, τα οποία υποτίθεται πως υπερασπίζονται τον Έλληνα εργαζόμενο…και μάλιστα τον χαμηλόμισθο εργαζόμενο…κοινώς την «εργατιά». Και λέμε υποτίθεται, καθώς δεν μπορείς από την μια πλευρά να λες ότι υπερασπίζεσαι την «Ελληνική εργατιά» και από την άλλη πλευρά να ποθείς διακαώς την εισροή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και να μεριμνείς για να τους αποδοθούν όλα τα προνόμια του «πολίτη». Γιατί δεν μπορείς; Μα γιατί οι λαθρομετανάστες, ως άνθρωποι ιδιαιτέρως χαμηλής μόρφωσης, εργάζονται σε θέσεις…«εργατιάς». Δηλαδή εισβάλουν στα επαγγέλματα των Ελλήνων χαμηλόμισθων εργαζομένων τους οποίους υποτίθεται ότι υπερασπίζεται η αριστερά…! Κοινώς και τα κόμματα της υποτιθέμενης αριστεράς προωθούν τις μεθοδεύσεις της παγκοσμιοποίησης, όπως και τα κυβερνητικά,...μόνο που το κάνουν με άλλα "όπλα".
Οι Έλληνες λοιπόν εκφράζουν μια οργή προς όλους εσάς
οι οποίοι με μανδύες ανθρωπισμού ή και χωρίς ιδιαίτερο προκάλυμμα, σπρώχνετε τη χώρα μας στη διάλυση της, σπρώχνετε τα ελληνόπουλα στη μετανάστευση και επιθυμείτε να καταστήσετε τους λαθρομετανάστες ως την επόμενη γενιά «Ελλήνων» που θα ζουν σε αυτόν τον τόπο. Σε όλους εσάς προφανώς απευθύνεται η φράση αυτή που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι Έλληνες ως εξωτερίκευση της οργής τους…! Να εύχεστε η εξωτερίκευση αυτή να μείνει μόνο στα λόγια...!
..(( Λ ))..
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: