Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ- ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΒΟΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

Σάλος έχει προκληθεί σε Βόλο και Λάρισα μετά την απόφαση τη ΔΕΜΑ να αφαιρέσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 από τη χώρα μας*. Ήδη, όπως δηλώνει στην aftodioikisi.gr ο νέος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστος (http://www.aftodioikisi.gr/sunenteuxeis-arfra/10038), σκοπεύει να συγκαλέσει μέσα στο Σαββατοκύριακο σύκεψη όλων των φορέων της Θεσσαλίας στην οποία θα συμμετέχουν και οι βουλευτές, προκειμένου να αποφασίσουν για τον τρόπο αντίδρασης.

Ο κ. Αγοραστός επιρρίπτει ευθύνες κυρίως στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εξέχων μέλος του οποίου είναι ο υφυπουργός Οικνομικών και βουλευτής Λάρισας Φίλιπππος Σαχινίδης, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει τα κονδύλια που προβλέπονται για του Μεσογειακούς αναφορικά με τα έργα υποδομής σε Βόλο και Λάρισα.

Σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και πρώην νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας τονίζει ότι «ήταν ο μοναδικός πολιτικός στη Θεσσαλία που εδώ και δύο μήνες ειχε επισημάνει τον κίνδυνο να χαθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες». Προσθέτει δε ότι κάποιοι που τότε δεν ανησυχούσαν «τώρα εμφανίζονται να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως».

Σε δηλώσεις του και ο βουλευτής Μαγνησίας και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος αφου υπενθυμίζει την προεκλογική δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού ότι «θα κάνουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες», και τις συνεχείς παλλινωδίες των υπουργών της κυβέρνησης, αναρωτιέται αν «θα βρεθεί, άραγε, κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για αυτό το φιάσκο; »

Ιδιαίτερα αιχμηρός είναι σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr (http://www.aftodioikisi.gr/sunenteuxeis-arfra/10038) ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης ο οποίος αναρωτιέται δεικτικά: «Αλλά από εξωκοινοβουλευτικούς υπουργους τι να περιμένεις;», ενώ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βόλου Ζέτα Μακρή (http://www.aftodioikisi.gr/sunenteuxeis-arfra/10036) επιρρίπτει ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση όσο και σε όλο το πολιτικό προσωπικό των δύο νομών της Θεσσαλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: