Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΕ «ΑΡΗ» ΤΑ ΠΛΥΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Περιμένοντας τα πορίσματα, μιας και δυστυχώς δεν θα είναι ένα, της εξεταστικής επιτροπής για την SIEMENS, βρήκε την ευκαιρία και ο «Άρης» να μας υπενθυμίσει ότι ο γιος του ταχυδρόμου, λέγε με Ρουσόπουλος, δύναται «σε χρόνο που τα πράγματα θα έχουν κατακάτσει και προφανώς οι φορτίσεις θα είναι λιγότερο έντονες από σήμερα» να επιστρέψει στην Ν.Δ. εφόσον, όλα εκείνα για τα οποία τον κατηγορούσαν σχετικά με το Βατοπέδι κατέπεσαν κατά την διάρκεια εκείνες της εξεταστικής επιτροπής.

Ειλικρινά δεν κατανοώ το timing της δηλώσεως αλλά ούτε και θα ήθελα να την διερευνήσω περαιτέρω.
Με αφορμή όμως αυτή επιθυμώ να υπενθυμίσω στον «Άρη» ότι:

Ο Ρουσόπουλος ποτέ δεν ανήκε στην Παράταξη. Είναι ένας ικανότατος επαγγελματίας της επικοινωνίας δεν έχει όμως την επαφή με αυτό που λέμε ραχοκοκαλιά της ΝΔ. Απλώς βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση.
Αυτές οι θέσεις όμως είναι σαν τα καθίσματα εκτόξευσης. Άμα φύγουν δεν ξαναγυρνούν.

Ο Ρουσόπουλος πλέον (αφού η εξεταστική και η βουλή τον αθώωσε) στην συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου αυτής της παράταξης κατηγορείται για την βαρύτατη αμέλεια διαχείρισης της κρίσης του Βατοπεδίου και για το επικοινωνιακό φιάσκο της ΔΕΘ του 2008. Τελεία και παύλα.

Σε καμιά εταιρία δεν θα επαναπροσλάμβανες κάποιον που στην διαχείριση της κρίσης τα θαλάσσωσε.

Το μείζον θέμα αυτή την περίοδο δεν είναι «Άρη», η τύχη του επαγγελματία Ρουσόπουλου.

Το μείζον θέμα είναι πως θα βγει ο τόπος από το ηθικό και οικονομικό τέλμα.

Το μείζον θέμα είναι με ποιες προτάσεις ΔΕΝ θα ξανα-κουκουλωθούν με βουλευτική αμέλεια σκάνδαλα τύπου SIEMENS.

Το μείζον θέμα είναι με ποιες προτάσεις ΔΕΝ θα ξανα-κουκουλωθούν με δικαστική αμέλεια πλείστες όσες αντίστοιχες περιπτώσεις, γνωστές και λιγότερο γνωστές.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

Το μείζον θέμα είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας.
Το μείζον θέμα είναι η επανεκκίνηση της Παιδείας και αφού σε τάξανε σε αυτό το μετερίζι υπεύθυνο, κάνε καμιά βόλτα στα σχολειά, τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ να πάρεις μυρωδιά τι γίνεται.

Κλείνοντας «Άρη» θα θελα να πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ στο MEGA που θα φιλοξενηθείς στην εκπομπή του Πρετεντέρη, δεν θέλω να θυμηθείς την διαλεκτική και το ύφος του τεράστιου Κώστα Τζαβάρα, θα θελα απλά να μην φερθείς σαν καλεσμένος που περιμένει τα φοντανάκια να φτάσουν για όλους. Θα θελα απλά να υπενθυμίσεις στην αρένα με τα ατάιστα σκυλιά ότι αποτελείς εκλεγμένο μέλος της Βουλής των Ελλήνων.

Εντάξει Αριστόβουλε Σπηλιωτόπουλε του Ελευθερίου;

Kριός

http://logia-starata.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: