Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έκραξαν τον Σαχινίδη στο Βόλο!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!! ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...

Με προσυγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, προετοιμάστηκε η υποδοχή του υφυπουργού Οικονομικών Σαχινίδη ο οποίος είχε ομιλία στο VOLOSPALACE προσκεκλημένος του τοπικού μΠΑτΣΟΚ.
Στην Ξενοφώντος και πριν το ξενοδοχείο παρατάχτηκε διμοιρία, αποκόπτωντας τη πρόσβαση στην είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ στα γύρω στενά υπήρχαν δεκάδες ασφαλήτες, ελέγχοντας την περίμετρο του ξενοδοχείου.
Ακούστηκαν συνθήματα ενάντια στο κράτος της χρεοκοπίας, τους μετανάστες, την αστυνομοκρατία, και τους τζαμπατζήδες υπουργούς.
Πανικός προκλήθηκε στα ΜΑΤ, όταν η πορεία έφυγε κάνοντας τον κύκλο του Δημαρχείου Βόλου και προσέγγισε ξανά το ξενοδοχείο όχι από το δρόμο αλλά από το πάρκο σε πλατιά διάταξη δημιουργώντας ένα πολύ μεγαλύτερο μέτωπο επιτήρησης που η δοιμιρία των ΜΑΤ δεν μπορούσε να ελέγξει. Έτσι η πορεία βρέθηκε πολύ πιο κοντά στο χώρο της εκδήλωσης, συνεχίζοντας με παλμό τα συνθήματα με κυρίαρχο “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ”.
Παράλληλα, τρία μέλη του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” μπήκαν... στη ζούλα στην αίθουσα της ομιλίας κι έκραξαν τον Σαχινίδη την ώρα που πήγε να ξεκινήσει την ομιλία του, καταγγέλλοντας το κράτος των εργολάβων και των πραγματικών τζαμπατζήδων. Φυσικά τους πέταξαν έξω με το αιτιολογικό “πρώτα ο πολίτης, πετιέται έξω”....

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: