Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ισλαμαμπάντ ο Άγιος Δημήτριος, με τις ευλογίες της Δημάρχου


Με τις ευλογίες της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Μαρίας Ανδρούτσου, άξιο τέκνο του νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ. (βλέπε εδώ) βάζει στα δημοτικά πράγματα τους λαθραία εισερχόμενους μετανάστες. Το είχε τάξει άλλωστε προεκλογικά στους εκπροσώπους τους οι οποίοι την στήριξαν σε πολλά. Ο θηλυκός Καμίνης, όπως την ονομάζουν, κάνει το πρώτο πείραμα στο δήμο προκειμένου να αποκτήσει λίγο χρώμα Ισλαμαμπάντ. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι συμβουλευτικό όργανο του Δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία και αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους, πέντε (5) εκπροσώπους των μεταναστών, καθώς και δημότες, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, οι οποίοι αναπτύσσουν εντός του Δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 και κατά τις ώρες από 11:00 έως 17:00, θα πραγματοποιηθεί εκλογή πέντε (5) εκπροσώπων της κοινότητας των μεταναστών,
οι οποίοι θα συμμετέχουν στο υπό σύσταση ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Η εκλογή θα γίνει στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Αγ. Δημητρίου με ευθύνη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα εκτελέσει χρέη Εφορευτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω εκλογή έχουν όλοι οι μετανάστες που συγκεντρώνουν τις προβλεπόμενες και για τους Έλληνες εκλογείς προϋποθέσεις (πλην της Ελληνικής Ιθαγένειας), έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα και κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Κάθε μετανάστης που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή θα μπορεί να ψηφίσει μέχρι (2) υποψηφίους από το παρακάτω αναφερόμενο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Υποψήφιοι για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών
(ΜΕΧΡΙ 2 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)

ASHRAF MUHAMMAD (ΑΣΡΑΦ ΜΟΥΧΑΜΜΑΝΤ)
CHITICARU MIHAELA (ΚΙΤΙΚΑΡΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ)
CELA EPAMINONDA (ΤΣΕΛΑ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ)
DURAZ ARTUR (ΝΤΟΥΡΑΙ ΑΡΤΟΥΡ)
FYYAZ AHAMED (ΦΕΑΖ ΑΧΜΕΤ)
HAMKADYO JALAL (ΧΑΜΑΚΑΝΤΙΟ ΤΖΑΛΑΛ)
HOSSAIN AMIR (ΧΟΣΑΪΝ ΑΜΙΡ)
KARAME THEMI (ΚΑΡΑΜΕ ΘΕΜΙ)
KHAN AKHTAR (ΚΑΝ ΑΧΤΑΡ)
MIAN MUHAMMAD NAVEED (ΜΙΑΝ ΜΟΧΑΜΑΝΤ ΝΑΒΙΝΤ)
MOALOVI MOHAMMOD ISHAQE (ΜΟΑΛΟΒΙ ΜΟΧΑΜΜΟΝΤ ΙΣΑΚ)
NUSHI NIKOLLAQ (ΝΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚ)
OSSMAN MAHMOUD (ΟΣΣΜΑΝ ΜΑΧΜΟΥΝΤ)
PRENGA ALFRED (ΠΡΕΝΓΚΑ ΑΛΦΡΕΝΤ)
ZYFI KOSTA (ΖΥΦΗ ΚΟΣΤΑ)


http://gkaratheodoris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: